26.2.14

Päivän asu ja ale vinkki
Postaus pitää sisällään mainoslinkin, josta saatan hyötyä.
Asusteet
Kaulakoru Ebay
Helmet ja kello 
saatu

Rusetti farkut Ebay
Paita H&M
Pikku laukki Kirppari
Takki H&M
Leopardilaukku H&M
Kengät Spirit Store

Tosiaan kuten kuvista näkyy mä en tiedä MIKSI lisätessäni ne bloggeriin niistä tulee ihan hiton huonolaatusia !! Osaako joku kertoa mistä se johtuu ? Tein vaikka mitä ainakin 10 kertaa mutta aina vaan se heittää ne tommosiks sumuseks :D

No mutta, tänään oli aika kevyesti päällä kun plussaa on jo täällä ! :)
Sitten bongailin jo joku aika sitten sivun  , jossa on ihan mahtavat alet merkkituotteista mm Guess, Cucci, Calvin Clein tms kantsii liittyä ! ;)

Bloggaus into on tullut takaisin, kun se jossain piileksi pidemmänkin aikaa ja nyt on taas kiva kirjottaa ja tätä tehdä ihan oikeasti :)

Palataan pian ! :)

3.2.14

BR

BEDROOM


Tässä on meidän tämän hetkinen makkari, joka ei ole sen ihmeellisempi. Makkariin mentäessä näyttää tältä :) Tuo sisustusteksti on aaaaaivan ihana ! Se on mun yks lemppari juttu makkarissa. Väreinähän on beige, harmaa, valkoinen, hopea ja musta. mutta ajattelin tuon beigen poistaa kokonaan mm tekemällä itse myöhemmin tänne verhot :)


Sängyn vieressä on nykyään rottinkiarkku jossa ludde hengailee. Tai se nyt hengailee vähän millon missäkin kun kissat retuuttaa sitä :D Hiekanvärinen pörrömatto vaihtuu pienempään ja pitkään harmaaseen :)


Sama lipasto löytyy vielläkin makkarin nurkasta, jossa on aarrearkku, mun kosmetiikkaa ja hius juttuja. Tähän haluan tulevaisuudessa peilipöydän :) Tosiaan lipaston päällä ollut peili pasahti paaaaa..saksi tonne väliin .. 


Prinssi linssilude, tiirailee ikkunasta. Meidän kissat kyllä seuraa juuri sinne missä itse tekee jotain :´) Voisin tehdä postauksen noiden kahden toilailuista joskus :D


Nyt lipaston päällä on käytetyimmät korut erilaisessa telineessä, tais olla 4euroa Tigerissä. Samoin meikki huiskut ja itse tehdyt viinilasikynttilätimsku jutskat :) Näyttää kyllä orvolle ilman sitä peiliä, voi olla että ennen peilipöytää laitan tähän hopeakehyksisen peilin .


Korutelineessä toisella puolen on kultaset ja toisella hopeat korut :)


Ensinmäisen aarrearkku postauksen löydät täältä ! :)


Suuret kaapit peiliovilla tuo kyllä mukavasti isomman asunnon tuntua! ( ja tuo valkoinen skraadu mikä tuola möllöttää on kissojen tekosia, onneksi tähän on kesällä tarkoitus vaihtaa tapetti ... )


Oikee "Kukkulan Kuningas" ....


Sänky on vaihtunut 120 leveetä 160 ? leveeseen ja harmaa päiväpeitto löytyy nyt, jonka kanssa mulla on ongelmia pedata tota sänkyä kun oon niin lyhyt/pieni kauhee homma saada se siistiksi :DDD


Tyynyissä on väliaikaiset tyynyliinat ja näihin teen itse uudet päälliset ja timsku koristelut kun ehdin ! :))


Tilanjakajasta löytyy laatikoita ja kynttilätuikkuja, tuikkupurnukoineen :) ja tilanjakajan ja sängyn välissä on kyllä tilaa liikkua vaikka tässä ei siltä näytä :D


Laatikot Tiger 8e/kpl
Purnukka Anttila 5eÄipän ostamat tuikku kipposet <3


Sisustusteksti tais löytyä City tokmannilta.


Jakajan edessä on vielä suuret lasikulhot missä isot valkoiset kynttilät koristemurskineen :) Sellainen on tämän hetkinen makuuhuone. 


2.2.14

Ö


Mukavaa sunnuntaita ! :)

Tässäpä nyt tälläinen väliaika tukka, seuraavaksi tulee herkullisen punasta ja suklaanruskeaa ! ♥
Käytin tähän sitä Ferian liukuväriä. Ihan tehokas aine, pakkaus ei sisällä hoitoainetta vaan shamppoon mistä olin hieman yllättynyt.


Ja arvatkaas mitä ! Viime Cosmossakin ollut Resteröds:in pinkki pipa löytyi kirpparilta hintaan 4 e ! Kannatti kierrellä :) Lisäksi siellä oli joku tehnyt tommosia timsku lapasia !  ♥


Viikonloppuna pe oltiin vähän juhlimassa Hurmurin ja kavereiden kanssa, muuten viikonloppu meni rauhassa, nyt voi taas olla juomatta hetkeen alkoholia ! Hyh ;D 


Lällälääää, ensi viikkoon siis ! Katsotaan mitä keksin tänne ! :) Mitäs mieltä ootte muuten tästä, kun en kauheen pitkää tekstinpätkää koskaan tänne laita, haluatteko lukea enemmän ja pidempiä postaustekstejä ? Olen itse sellainen etten välitä blogeista jossa on hehtaarin verran tekstiä ja muutama kuva , mutta entäs te ? :)