29.4.14

Diamond Shoes

Kuten oon täällä kertonut jo aikaisemmin pidän vaatteiden tuunaamisesta ja parasta siinä on se ettei muulla ole samanlaisia ! :) Ehkä mä vielä joskus teen oman malliston ! ;)

Tarvikkeina oli rikki mennyt  timskuvyö, mustaa siimaa, sakset, napit ja neula.

ja tietysti nämä kangastennarit.
ennen
Ompelin ensin kantapäihin kiinni vyön osat . Oli hieman hankalaa saada neulaa vyöstä läpi, mutta käytin sormustinta välillä. 
Eteen kiinnitin palat napeilla/neppareilla :) Ajattelin ensin laittaa molemmat, mutta isommat palat ovat ehkä hieman massiiviset pysyäkseen neppareilla kiinni. ( Pahoittelen kissankarvoja :D)
jälkeen

ja tadaa tavallisista kangas tennareista tuli timsku kengät !  


Näähän olis voinu tehdä mistä vaan vyöstä jossa koristeita, niittejä, helmiä tms. Pitää varmaan käydä pyydystämässä halpoja kangastennareita ja tehdä erilaisia lisää :) Ajattelin, että jonkinlainen kotipostaus olisi paikallaan, en ole pitkään aikaan tehnyt sisustuksesta tms mitään :) 

Ihanaa tiistaita ja mä odotan jo vappua innolla :) Entäs te , onko suunnitelmat jo ready ? :P

21.4.14

NAFHA natural cosmetics ♥

Sain hieman luonnonkosmetiikkaa testattavaksi :) Täytyy myöntää etten ole aikaisemmin sen kummemmin luonnonkosmetiikasta intoillut, mutta yllätyin hyvin positiivisesti :)

NAFHA on ranskalainen Ecocert- ja Cosmebio-sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteet valmistetaan harvinaisista ja laadukkaista raaka-aineista.
Halusin Arganöljyn , mikä on tehty arganpuun pähkinän sisässä olevistä sieministä.  Tuote on todella monikäyttöinen ! :) Itse käytän tätä kynsinauhoihin ja hiusten hoitamiseen. Kuivaan tukkaan tämä ei mulla soveltunut, mutta shamppoon sekaan ja haudehoitoon pari tippaa tekee ihmeitä ! Hiuksista tulee tosi pehmoiset ja hyvän tuntuiset.  Luulen myös että tämä on kuivanihon ystävä ! 4/5
Tuote vihkosesta löytyy kivoja vinkkejä tuotteiden käyttöön ja Arganölylle oli mm vinkki hauraille kynsille: "Vahvistaaksesi kynsiä sekoita puolet Arganöljyä  ja puolet sitruunamehua ja liota kynsiäsi seoksessa 20 minuutin ajan kerran viikossa."
Toinen tuote minkä halusin testattavaksi on pääasiassa ghassoul-savesta tehty pehmeä kuorintavoide, ja tää saa ehdottomasti vakkaripaikan mun kuorintavoiteista 5/5! Voide puhdistaa tehokkaasti, mutta todella hellävaraisesti epäpuhtauksia kuorimalla iholta talin ja kuolleet ihosolut ja ihmeellisintä on ku tuote ei kirvellytkään :D  Oon myös yllättynyt siitä, kuinka tää on haalentanut mulla aknesta jääneitä arpia. Tuoksu tässä on hieman savimainen, mutta ei häiritsevä :) 
Hoitovinkkinä on mm:" Rasvaiselle ja ongelmaiholle , puhdista ihosi aamuisin kuorintavoiteella." Minkä voi muuten toistaa huoletta melkeimpä joka aamu, koska tää ei myöskään mulla ainakaan kuivata ihoa lainkaan. Ihosta jaa pehmeä ja samettinen.

Paljon muita tuotteita ja lisätietoa löytää sivuilta http://luonnonkosmetiikantukku.fi/ ja myös https://www.facebook.com/NafhaFinland

Suosittelen !

17.4.14

Diy Pearl Lace Shorts

Tarvikkeet, siima, sakset, mattoveitsi, ratkoja ja helmet.

sekä pitsi.

Helmet otin vanhasta kaulakorusta, joka oli ollut laatikot pohjalla jo iät ja ajat käyttämättömänä, mutta sitä vaan ei ollut raaskinut heittää pois. Samoin farkut. 

Ennen
Kuten aikaisemminkin leikkasit lahkeet poikki ja ompelin käänteitä hieman kiinni. 

Sitten aloin kiinnittämään helmiä siiman kanssa.. Kyllä pistin sormeeni muutaman kerran ja meinas kiinnostus kyllä loppua näiden ompelussa .. :D

Vihdoin helmet ommeltuani tein viillot "lahkeisiin" ja muualle shortseihin käyttäen mattoveistä ja ratkojaa.
Lopuksi ompelin palat pitsiä irroittettuani osan takataskuista, ja etutaskuunkin suikaleen. Ompelen ehkä myös rusetin helmistä toiseen taka-taskuun jos ja kun kiinnostus vähän herää näiden uudelleen nyhjäämiseen :D

Jälkeen

Tädää, saa nähdä koska kenkien vuoro tulee :) Nyt pitäisi alkaa tekemään vklpu siivousta joojoo pääsiäis siivousta ja huoltaa kynnet kuntoon :) Valinnan vaikeus mitä laittaisi, varmaan pinkkiä ja turkoosia ainakin tulossa :P Palataan taas, viimeistään sunnuntaina luonnonkosmetiikan parissa ! 

16.4.14

DIY RivetDenimShorts

Vanhoista farkuista ja vyöstä revityt niitti shortsit 


Käytin näitä tehdessä mattoveistä, ratkojaa, saksia ja tietysti niittejä. Niitit otin vanhasta vyöstä jota ei ollut tullut käytettyä pitkään aikaan. 

Ennen

Leikkasin lahkeet poikki farkuista, siten että jäi kääntämis varaa vielä shortseihin.


Ompelin käänteitä hieman kiinni ja aloin kiinnittämään niittejä pienillä saksilla vääntäen. Pienet pihdit olis ollu kätevämmät :D

Niittien laiton jälkeen tein mattoveitsellä pienen viillon alun ja revin käsin loppuun, jotta tulos on revitympi.

Ratkojalla nypin lanka kerrallaan varovasti viiltoja purkautumaan. 
Done

Jälkeen,

Hiuuu, kyllä aika menee nopsaan pipinä peiton alla, mutta sainpahan aikaiseksi nämä kuumehöyryissä :D Onneks on flunssa melkein selätetty vaikka hieman nuutunut olo on vieläkin. Aloin myös tekemään toisista farkuista helmi/pitsi shortseja ja niistä tuleekin postaus huomenna :) Seuraavaks näiden jälkeen onkin suunnitteilla kenkien tuunausta :P Nyt taidan hiipiä takaisin peiton alle kattomaan Terranovaa Netflix:istä, katotaan onko sarja hyvä vai ei .. Huomiseen ! 

2.4.14

Nobody says it was easy

En oo hetkeen tässä kertonut mielipiteitä tai mietteitä niin kuin blogin alussa kerroin aika vahvastikin .Tässä nyt on hetken jo nyppinyt yks sun toinen asia, johtuen varmaan siitä että kirjoitan ns omaa elämän kertaa. Hassua kuinka voi muistaa asioita kun oli vasta 6-vuotias ja viikon päästä tulee 22v mittariin :)


Pitäis aina muistaa olla oma itsensä.. Sitähän mun blogin nimikin sanoo ja yrittää kehottaa muitakin siihen. Välillä on vain hirveän vaikee myöntää, että on heikko, ollut vahvana niin pitkään, että se seinä vaan tulee vastaan ja kaatuu päälle. Aina ei vaan jaksa ja se on ihan okei.


Sain pitkästä aikaa huomata kuinka inhoan kaateellisia, itsekkäitä  ja ahneita ihmisiä. Onneksi ahneilla on usein paska loppu :D Inhoan myös ihmsiä jotka arvostelevat toisten elämää tietämättä , mitä toinen on käynyt läpi. Jokaisen elämässä on varmasti jossain vaiheessa elämää jonkin näköistä tuskaa käyty läpi. Ikä tai ymmärrys ei siihen vaikuta. Onneksi voi oppia myös niiltä inhottavilta ihmisiltä millainen ei itse ainakaan halua olla.


Vanhemmat naiset tuntuvat kokevan myös jonkinmoista kateutta nuoremmille naisille, mutta hei älkää huoliko kyllä meistä ns nuoristakin leikkikerholaisista tulee niitä vanhoja ja rypyt hiipii silmille ihan niinkuin teilläkin. Nuorempana oli myös hirveä hinku vanheta, miksi ihmeessä ? Siksi, koska ei osannut arvostaa hetkeä. Pitäisi itsekin opetella elämään hetkessä ! :)


Se on hankalaa, mutta opettelen. Olen myös itse oman onneni tiellä loppuen lopuksi. En etsi enää onneani toisesta ihmisestä, vaan  aloitan itsestäni. Saan sillä myös toisen onnellisemmaksi. Jos jonkinmoista elämän vaihetta on ollut ja innolla odotan mitä vanhempana tulee. En Silti kadu mitään mitä on menneessä tapahtunut enkä haluaisi sinne enää palata, näin on hyvä, koska ei menneeseen edes pääse takaisin eikä tulevaisuuteen pääse ennen kuin se päivä päivältä tulee :)

Evil Activities - Nobody Said It Was Easy


Sellaista :D Mä oon tänään laittanut ihan ranttaliksi ja vaihtanut järjestystä olkkarissa ja vähän makkarissakin, haluaisin vaihtaa myös yhen lipaston ja tv-tason toiseen, suunnitteilla siis. Huomenna pitäis laittaa loput tavarat paikalleen ja pyyhkäillä pölyt vielä pois. 

Aurinkoisin mielin mukavaa keskiviikkoa ! 


1.4.14

Outfit

Lasit Saatu
Laukku Kirppari
Korut Ebay
Kengät NetistäValkoinentoppi Marwin


Takki ja housut vero moda.

Kivaa alkanutta viikkoa ! :)