25.6.14

Muutama tuote hiuksille


Mun vanha rauta alkoi olla jo aika finaalissa, joten kuinka sattuikaan remington:in rauta löytymään gigantista hintaan vaan 19 e ! Mulla on samaa sarjaa oleva kuivain joka on palvellut hyvin ! Hinta laatusuhde on ihan 10 tän raudan kanssa, tulee sileää ja kiharaa hetkessä ja hyvin :)
Hiuspuuteri , ei tää Osiksen hiuspuuteria voita, mutta ajaa asiansa suht hyvin ja tupeerauksen todella hyvä kaveri. Nyt varsinkin kun on lyhyt tukka :P
Schwarzkopf:in öljy, jota voi käyttää kuivaan tai kosteaan tukkaan. Käytän tätä myös välillä shamppoon seassa, joka jättää hiukset tosi liukkaiksi ja sileiksi. Paras hiusöljy tähän asti, mitä oon kokeillut. Goldwell:in suihkegeeli, jonka voi laittaa kosteaan tukkaan tyven kohottajaksi ja föönin kaveriksi.
 Schwarzkopf:in guardian angel kiiltoa antava l√§mp√∂suoja ja t√§√§ tuntuu olevan my√∂s siloittava. Tuoksu on my√∂s ihan miellytt√§v√§. Tykk√§√§n !
Lakkana mulla on ollut "Swartsin got2b glued". Pitoa antava, ei kovin joustava, niinkuin ei tarkoituskaan.
Seuraavaksi sitten se "uusi" tukka :)

12.6.14

Hius juttuja ja höpön höpön

Huuuii viikko on hurahtanut jo melkein ohi ja oon saanut suur siivouksen melkein jo tehtyä, siis oikean suur siivon, kaikki kaapitkin on pyyhitty ja järjestyksessä huoh .. Alkaakin jo hieman nyppimään.. :D No eilen mun piti saada teille uutta meikki postausta, mutta kuvat oli ihan suttuisia? :o toivottavasti mun kuvaamisessa oli vaan vikaa eikä kamerassa ..
joten..
Lukijat varmaankin ovat tiedostaneet mun ainaisen tukka kriisin .... ihmeekseni en oo tehnyt t√§lle mit√§√§n 3 kk paitsi leikannut otsiksen .. ja taas m√§ himoitten t√§ll√§st√§ a-linjasta leikkausta ja ehk√§p√§ just vaaleaa s√§vy√§ ihan kokonaan ? Pit√§sk√∂ oikeesti nyt vaan olla rohkea ja teh√§ t√§√§ kes√§ tukka ? :´) mutta l√∂yd√§n t√§st√§ jo kaiken negatiivisenkin .. esim t√§t√§ ei saa oikein ponnarille .. 

Toisaalta t√§t√§ m√§ mietin jo 3kk sitten ett√§ t√§ht√§√§n t√§h√§n ja t√§ll√§nen v√§ri olisi nyt helposti saatavissa kun tumma on kulunut hyvin pois ja latva on jo vaalean toffeen v√§rinen ... 
Toisaalta tumma sopii mulle paremmin kuin vaalea, mutta kesäksi on kiva olla vaaleammassa sävyssä.. Lisäkis mun tyvi paistaa tummassa aina niin vaaleena että näytän puol kaljulta niin kun nytkin .. :D Sen takia en punaisessa tukassa kauaa viihtynyt . Vaikka se onki ohan huikee väri !
Kaikki kuvat weheartit
Helpoimmalla p√§√§sisi jos v√§rj√§isi mahdollisimman l√§helle omaa v√§ri√§. Mun ihan oma v√§ri on ollut pienen√§ ihan platina blondi, nyt se on hieman siit√§ tummentunut mutta on vaalea silti. 

Sen lis√§ksi jos p√§√§t√§n pysy√§ pidennyksiss√§ klipsit saa vaihtua nyt muuhun.. mulla on ollut sinetit monesti ja pid√§n niist√§ kest√§vyyden takia, mutta leteille ja ompeleella olis kiva koittaa ! 

Saas nähdä jahka viikonloppuna saisi tehtyä tukalle sen muutoksen .

3.6.14

Tuesday outfit

Iso veska, mihin mahtui kansio ja totarit.
Nahkatakki ja viileämmän päivän korkkarit.
Rippilahjaksi saatu kello.
Se se sepra
 T√§n p√§iv√§n asu n√§ytti t√§lt√§, jolla k√§vin haastattelussa aikuiskoulutukseen ja se haastis meni paremmin ku nappiin, ei pit√§is keulia etuk√§teen, tuloksia saa vasta elokuussa. Sit√§ odotellessa, mutta hyv√§lt√§ vaikutti ! Kynsi√§ en huoltanutkaan eilen ku tuli kaikkea muuta, mutta jos t√§n√§√§n ! N√§in t√§n√§√§n yhden liikkeen ikkunassa aivan t√§ydellisen meikki/koru p√∂yd√§n ... siis mik√§ aarre. Se oli vaan aika tyyris, josko sen hinta laskis hieman niin voisi k√§yd√§ sen nappaamassa ! Nyt ruokaaaaaaa kauhee n√§lk√§ ja pian tulee kiukku jos ei sy√∂ ! 

2.6.14

Poikaystävän kaapilla

Törmäsin hauskaan ideaan kauluspaidasta mekoksi/topiksi tutoriaaliin ja halusin sellaisen tehdä itsekkin :)

Ensinm√§inen vaihtoehto, jossa rusetti edess√§, sama l√∂ytyy t√§√§lt√§.
Toisesta tykkäsin enemmän, jossa käärin molemmat hihat rullalle ja sidoin ne keskenään. Hihat laitoin taittamalla tuonne alle ja ta daa :)
Ihmettelen kyllä mitä kuvien laadulle tapahtuu ku ne tänne lataa, onkohan moiseen joku asetus vikana ?

Tää viikko alko siivoomisen alotuksella ja tällä viikolla mä ne hiton matot tamppaan ! Jos uskallan .. :D Mua fb ahdisteli ulkomaalainen mies lähettelemällä kikkeli kuviaan , sen jälkeen instagramissa seuraava kikkeli alkoi seurailemaan ... ja sitten meidän omalla pihalla kaksi ulkomaalaista miestä huuteli, jonka jälkeen hyppäsivät pakettiautoon ja ajoivat hiljaa eteen ja pysähtyivät katteleen niin limasilla naamoilla että ... Voi olla että pitää laittaa V tamppaan ne ulos :(

Nyt kyntelöisiä huoltaan ! :)