17.7.14

Tämän päivän asu

 Laukki: √Ąitin vanha , Kaulakoru: Ebay, Lasit Kirppari , Keng√§t Lahja.

 Pusi pusi :D
Kiva lyhty eiks vaa? :D
Mekko on parin euron kirppari löytö joskus kauan sitten :) Siinä on kivasti myös taskut ja on mukavaapankin mukavampi päällä, mulla on aina ohuet kangasshortsit mekkojen kanssa, niin ei vilku.. :D Mulla on ollu tänään ihan jäätävä "bad hair day", hiukset ei oo asettunu yhtään niin kuin haluais ja niillä on ollu ihan oma tahto .. mutta ehkä kukaan ei huomaa kun punahuulet vie huomion 8)
Mukavaa torstai päivää! :)

Vielä reissun päälle !

Viel√§ ennen kes√§n loppua olis kiva tehd√§ joku reissu jonnekin p√§in Suomea. On jo hein√§kuun yli puolenv√§lin,pian on jo syksy !  Sain sopivasti yhteydenoton http://venuu.fi/ :lt√§. Sivulla voi etsi√§ helposti ja nopeasti m√∂kkireissusta seminaareihin sopivan tilan/paikan. Palvelu on nopea ja k√§tev√§ k√§ytt√§√§, itse l√∂ysin jo paikan mihin menn√§√§n hieman juhlistamaan vuosip√§iv√§√§ :) Jos sivulta ei satu l√∂ytym√§√§n omalla hakemisella sopivaa paikkaa voi yhteytt√§ ottaa asiakaspalveluun, jossa he auttavat sopivan tilan/paikan l√∂yt√§miseksi.
Muutama esimerkki linkki mitä sivuilta mm löytyy:

Aiotteko te vielä mennä reissuun ennen kesän loppua ja minne ? :)

16.7.14

diy lamppu

Pienen pieni tuunaus yksinkertaiseen lamppuun ..

Muutamalla helminauhalla ja hopeaketjulla :)
Tää möllöttää meidän olohuoneessa tällä hetkellä. Ei kovin kaunis, mutta kauniimpi pienellä tuunauksella, kuin ilman.

Blogi on myös tuunauksen alla, uusi banneri, tausta ja muita pieniä juttuja pitää tehdä. Sivujen osoite on musta nyt parempi, kun edellinen oli mikä mieleen sattui tulemaan. Osoitteen vaihtaminen ei käynytkään niin helposti kun ajattelin :D Pikku hiljaa hyvä tulee, kiitos kärsivällisyydestä ja uudelleen lukijaksi liittymisestä ! :)

1.7.14

Vieras

Kuukausi sitten leikkasin otsiksen ja t√§√§ll√§ ei siit√§ kunnon kuvaa n√§kynytk√§√§n, paremmin instassa l√∂ytyy mit√§ tapahtuu, mutta t√§√§ oli hetken :) Ihan siev√§, mutta ei kuitenkaan se mun juttu, ja silti se on aina pakko joskus leikata :D 
Uuteen tukkaan k√§ytin Biozell:in vaalennusjauhetta ja 6% hapetetta. Tykk√§√§n t√§st√§ sarjasta muutenkin hapete tietoisuuden vuoksi. Aluin aikojaan t√§t√§ sai my√∂s 9% hapetteella, mutta se kai on poistunut markkinoilta.  T√§√§ on my√∂s eritt√§in tehokas vaalennus ( jopa 6 astetta ), varmaan parhain marketti aineista, jota on vuosien varrella kokeillut. Jauhe on my√∂s hajusteeton ja p√∂ly√§m√§t√∂n. T√§h√§n saa siis 3% ja 6% hapetteen, ja t√§ll√§ on my√∂s v√§ris√§rja, jota en ole kokeillut ( viel√§ ). Oisko jollain t√§n sarjan v√§reista kokemusta? :)
Tyven laitoin piiloon Elean golden light brown:illa jota voi huoletta laittaa myös vaaleaan hiukseen, ilman että siihen tulee vihreä vivahde.
ja tididiiiiiiii  instassa seurailijat tiet√§√§kin jo .. mulla on ollut n√§in lyhyt tukka viimeksi 13 vuotiaana, joten on t√§√§ aika vieras hiustyyli, mutta oon viihtyny t√§n kanssa ihmeen hyvin ! :) Haluun t√§st√§ ehk√§ kokonaan taas vaalean, mut nyt menn√§√§n t√§ll√§ :)

Oltiin reisussa muutama p√§iv√§, ilman tietokonetta ja vihdoin sain jalan lepardin valmiiksi ! Game of thrornes tuotantokaudet siis kaikki 4 on my√∂s kateltu l√§pi muutaman p√§iv√§n aikana, koukuttava sarja. Harmi ett√§ joutuu odotteleen season 5 varmaan vuoden .. :D Sitten oon l√∂yt√§nyt v√§h√§n keitti√∂ juttuja ja nyt ois tuunattava yks lamppu niist√§ my√∂hemmin lis√§√§.. :P Palaillaan, nyt menn√§√§n heitteleen frisbeegolfiiiiiiiiiiiiiiiii !