30.10.14

Ripped jeans tuorial

Niin ku eilen lupailin ja aikasemmin tuunattavista pökistä puhuin, niin tein ns "boyfriend" mallisista farkuista kunnolla revityt. Näin näitä pitkin kesää ja syksyäkin mm "we heart it" sivustolla (mistä mut löytää @nanikaroliina) ja olin ihan myyty. Revityt farkut on aina ollu mun suosikeissa varmaan jo ala-asteesta asti? 
1.Tee viillot mattoveistä käyttäen. Farkkujen sisään voi varmuudenvuoksi laittaa pahvin, ettei takapuoli rikkoudu,

2. Purkaa ratkojalla katkomatta lankoja vaakatasossa olevat langat.

3. Nypi pystysuunnassa olevat langat irti, siten että vaakasuunnassa olevat jää jäljelle,

4. Siisti revitykset katkenneista langoista saksilla.
Tässä tulos, nää nyt on vähän yli revityt joo joo ..
Mut nää on vaan mun lempparit ! Kesällä tuunailin farkkushorteja ja niistä löydät postaukset tästä ja täältä.
Seuraavaks tulee asupostausta armytakista kunnon kuvien kera, enkä vois olla niihin tyytyväisempi ! :3 Huomenna on perjantai hakuna matata ! Onkos halloween suunnitelmia ? Täällä ei, muuta, kun ajattelin pukeutuu lepardi jumpsuittiin ja katella jonkun leffasarjan herkkuja syöden ! Meneeköhän ihan niin .. muttttt huomisiin ! :3

29.10.14

+Yksi mekko

Voi apua maximekot .. Silloin ku nää tuli muotiin vannoin, etten ikinä laittais sellasta päälleni .. enkä laittanutkaan.. ennen kun tänä kesänä. Kesällä löysin mintunvihreän ankkuri kuvalla ja printillä olevan söpön maximekon lasten osastolta ja jostain syystä se oli pakko saada. Okei ehkä se oli se printti ja kuva ? Jokin aika sitten olin kirpparilla pyörimässä ja näin tän .. Ihastuin tähän koska tästä löytyy huppu ja jälleen kiva printti. Luulen silti että mun kaappiin ei eksy enää yhtäkään hiton maximekkoa.. no ehkä vielä musta, mutta siinä pitää olla sitten kanssa huppu .. :3
Alku syksystä oli hirveen lämpösiä ilmoja. Silloin tähän oli helppo heittää pikkutakki vaan päälle. Valkonen farkkutakki niiteillä on viimekesän kirppis löytö ei tainnut maksaa femmaa enempää? Musta ja harmaa nahkatakki on myös kirpparilta löytynyt! Etin kauan kauan kauan ikuisuuden nahkatakkia, jossa olis huppu ja vihdoin se löytyi 7 euron hintaan. Hakusessa olis vielä musta jossa olis karvareunus hupussa.
Syksyllä mulla on paljon tennareita/street-kenkiä. Saapikkaat kuuluu myös mun lemppareihin, ja ne saa vihdoin kaivaa kaapista ! JES ! Huomenna DIY-pökät :)

26.10.14

Rennon letkee asu

Oon vähän vierastanut pitkiä takkeja ja en ensin pitänyt parkatakeista yhtään :D ja nyt sellanen mulla sitten on .. Lämmin ja mukava päällä! Farkkujen kanssa en osais tätä pitää puhumatta kollareista .. ei.
Muuten mulla oli sukkikset ja pitkä valkoinen villapaita mekkona . Helppo ja yksinkertanen asu :)
Harmaa niittilaukku on parin euron kirppari löytö !
Hihnan saa olalle pidettäväksi tai lyhyemmäksi.
Kengät seppälästä.
Oon hurahtanut polvisukkiin, rentoihin isoihin paitoihin,huppareihin ja street-tyyliin. Seuraan mm instagramissa ja weheartit sivustuilla henkilöitä, jotka mua inspiroi erlaisiin tyyleihin. Parit pökät on myös työn alla, katotaan saanko niistä tänne diy-postausta :) Innostuin piirtämään taas pitkästä aikaa, ja sain ostettua uuden piirroslehtiönkin kunnon paperilla ja mulla on ihan hirvee tatuointi kuume .. enkä meinaa saada sitä pois. Pitäsköhän asialle tehä jälleen jotain? :P Huomenna niitä hius juttuja !