28.12.14

KikakikaHeeeeeei ! Joulu on vihdoin paketissa ja vuosi vaihtuu pian. Olin myös koko joulun somelomalla, joten blogit, fb, ig yms oli kiinni :) Olin ilmeisesti ollut kiltti, koska pukki toi aika kivat lahjat :) Oli kiva, että tuli vielä juuri ja juuri valkoinen aatto :) Ennen pakkasia käytin paljon tota takkia, mutta nyt se alkaa olla jo liian ohut, edes villapaidan kanssa. Taas hiusasiaa .. Mä en vaan viihdy en mitenkään päin tän lyhyen tukan kanssa. joten on jälleen pitkä :) ja myös tuli ennen sitä kokeiltua sitä mustikkasilveriä kuivaan hiukseen ja se jämähti niin, että tulos oli vihreä .. eli ainakin mitä oon nyt kokeillu, kantsii laittaa shamppoon jälkeen sen hoitsikan kanssa hetkeksi vaan .. seuraavaksi sävytteenä kokeiluun menee varmaan colormaskin vanilla ? Katsellaan, seuraavaksi uudenvuoden meikki :)

16.12.14

To you


Heloo ! En oo saanut aikaiseksi huollettua kynsiä, mutta tän jälkeen meen ne tekemään :D Ajattelin myös vaihtaa järjestystä ja tehdä joulusiivon. Huomenna teen tukkataikoja ja taas jälleen vähän erilaista mallia :P Väri ei vaihdu sen kummemmin, paitsi tyven laitan piiloon. Enää 8 päivää jouluaattoon ! Onkos lahjat hankittu jo ? Rattoisaa joulun odotusta, älkää ressatko ! :)

9.12.14

White christmas tree

Löytyihän ne koristeet ! :) Pikkuinen kuusi on sama, kuin viime vuonna. Tänä vuonna koristeluiksi ei laitettu nauhaa ollenkaan,
vaan hopeisia suurempia ja pienempiä pallosia, sekä syrämmiä <3
Kuusen alle sujautin ludden ja viereen kruunulyhdyn. Myös hopeiset oma tuunaamat pimpulat. Löydät niistä DIY-postauksen täältä.
Aattona laitetaan tähti latvaan, niinkuin kuuluu. Sellainen joulunurkkaus <3 Onkos muilla joulu juttuja jo kotona ? :)

8.12.14

Viikonloppu

Helloooooo heloo ! :) Mites vklp:ut meni siellä? Täällä juhlittin "pikkujouluja", ehkä vähän vahingossakin.. Itsenäisyyspäivänä käytiin katsomassa ilotulitus täällä Tampereella, ja oli kyllä huikee ! Sen jälkeen haettiin ruuat kotiin Stickywingers:istä. Tänään hain varastosta talvitakit ja joulukuusen, vaikka ei täällä pakkasia tai lunta näykään :D Oon jemmannu myös kuusenkoristeet johonkin, enkä löydä niitä, joten pitää ehkä hakea muutamat uudet koristelut :) Vihdoin tuli myös tekoräpsyjä luukusta.. ja Duon räjähtänyt liima, onneksi kauppias lupasi laittaa uuden ja pahoitteli kovasti, että oli mennyt rikki (postituksessa). En oo käyttänyt ikinä tekoripsiä.. paitsi kestoräpsyjä muutaman kerran. Olin ehkä hieman yllättynyt, kuinka vaikeaa ne oli laittaa paikalleen :D , mutta harjotus tekee mestarin. Oon muutenkin innostunut meikkailemaan paljon ja tehnyt erilaisia kokeiluja. Valitettavaa on vain, ettei niitä saa aina tänne blogiin asti, koska päivän valo ei kovin pilkistele. Se näkyy monissa blogeissa.. mutta kyllä se kevätkin pian tulee ! Nautitaan nyt joulun ajasta, kun se kerran on ja onneks vaan kerran vuoteen ! :)