17.5.15

Oversize t-shirt


Paita/Spirit Store / Sukat / Fiorella Shop
Diipadaapa, kyllähän sitä kunnolla kipeeksi tultiin angiina hyppäs kimppuun. Antibiotti puri onneks yhden päivän jälkeen jo suhteellisen hyvin, että kipu lievittyi. Tästä hiljalleen siis parempaan ! 
 Niinkuin aikaisemmin jo olen puhellut, ajattelin tämän kesän olevan mekkokesä ! Mulla niihin taitaa kuulua kyllä överi t-ja pelipaidat myöskin. Vaikka tykkään laittautua, on rennon letkee ja helppo pukeutuminen mulle se juttu. Ensinäkin koroilla kipittely on haastavaa jo siksi, etten meinaa löytää millään mistään täysin soipivia korkoja mun minikintuille .. baltsuista puhumattakaan ..
 Entäs iskeekö polvisukat vai ehdoton ei ? Viime talvena innostuin näistä itse ja jopa valkoisena villasukkana löytyy ! :D

Hyvää fiilistä ensi viikolle ! :*

13.5.15

Miten menee ?

Heeey ! Mitä kuuluu? Menin launtaina Kouvolan suuntaan. Kävin keilailemassa Isin kanssa ja kattelemassa peliä. Samana iltana suuntasin vielä Haminaan Maam:in luo. Sunnuntai äitienpäivä oli kiva ja lämmin. Kotiterassilla tarkeni juoda kahvit shortseissa ja lyhythihaisessa auringon alla ! Maanantaina näin ystävää, jota en ollut nähnyt melkein kahteen vuoteen ja silti tuntui, että siitä olisi ollut viikko. On onnekas jos on ystäviä, jotka tuntuvat aina yhtä läheisiltä, vaikka ei olisi tavannut valovuoteen ! 
Muutamat päivät tiivistettynä, tänään herätessä vasen puoli kurkusta oli turvonnut ja kipeä, joten päivä on mennyt ihan harakoille lepäillessä, ettei vaan iskisi kunnon pipi päälle. Luulen, että eilinen tuuli ja sadepäivä ilman kaulaliinaa teki hallaa .. mutta palaan pian kunnolla blogin pariin! :* Toivottavasti jaksatte odotella ja uusille lukijoille tervetuloa ! <3

7.5.15

Letkeenä

Hellou ! Tampereella on ollut niin lämmin päivä, että t-paidalla ja revityillä farkuilla pärjäs oikein mainiosti ! :) Kävin tänään tsekkailemassa tulitikkutehtaan .. voi apua toi paikka on ihan mieletön ! En ihmettele yhtään, että valokuvaajat sielä käy paljon ja muutama niitä tulikin vastaan. Häkellyksissäni halus vaan kiertää tota mestaa ja muita vanhoja rakennuksia ! Kuvia tuli napsittua paikastakin ja näitä tuli paljon .. ajattelin kuitenkin maltilla lisäillä näitä blogiin, ette ehkä saa intoa irti miljoonasta kuvasta samassa postauksessa:D Lisäilen niitä myöhemmin pinterestiin :) Tuonne on mentävä uudemmankin kerran kuvailemaan !
Revittyjen farkkujen ohjeen löydät täältä

Nyt kannustamaan jellonat voittoon !

5.5.15

Happy

Huppari / New Yorker
Helloou ! Vaput juhlittu railakkaasti ja paluu arkeen tuntu nihkeeltä, mut samaan aikaan tosi hyvältä ! Tietty tuli vappuna syötyä vähän ohi suun, eikä maha siitä tykkää, koko olo oli tönkkö peruna, vaikka darralta vältyin suhteellisen hyvin ! Meillä oli kyllä huikee vappu kiitos parin ystävyksen, jotka tulivat kaukaa <3 
Voitteko kuvitella, että mä pyöräilen .. no ette vois jos tuntisitte mut hyvin .. mutta viime viikolla tuli pyöräiltyä jopa yli 20km/pv ja sillä pääsee kätevästi joka paikkaan. Löysin myös uusia kuvauspaikkoja sattumalta :) 
Huomenna kerron teille katkeilevien hiusten pelastajan !

Huippu viikkoa kaikille ! :*