30.6.15

Hey, Hi, Hello

Hellou ! Kes√§kuun loput kaksi viikkoa hujahtikin nopeasti kaiken kiireen ja h√§ss√§k√§n keskell√§, joten blogia en ole saanut edes auki n√§in√§ viikkoina. Nyt on taas hieman paremmin aikaa palata t√§nne. Juhannus meni mukavan rattoisasti ja s√§√§ oli my√∂s suurinpiirtein poutainen .. Juhannuksen j√§lkeen onkin ollut t√∂it√§, t√∂it√§ ja lis√§√§ t√∂it√§ ja lis√§ksi sain jonkin kev√§tflunssan .. oonki ollut yll√§tt√§v√§n paljon kipeen√§ nyt ! :o Ehk√§ se t√§st√§, voiton puolella jo ollaan ! 
Tukka on saanut uutta v√§ri√§, ihan perus tumman tyviv√§rin, olin jo punainen v√§ri k√§dess√§ kaupassa, mutta .. :D Lis√§ksi IG:eest√§ oottekin ehk√§ jo bongaileet, ett√§ pient√§ diy-tuunausta oon my√∂s v√§s√§illyt .. ;>  Nyt l√§hden pienelle shoppailukierrokselle .. Palataan pian ! 

Mitä teille kuuluu ? :)

Nani Karoliina - Be yourself


11.6.15

Niin se haalari

Vanhemmat lukijat ainakin muistaa t√§m√§n tuumailu postauksen farkkuhaalarista. Mulla on edelleen p√§ivi√§, kun se on yli kiva ja toisinaan se on ihan hirvee :D Onko teill√§ jokin t√§ll√§inen vaate ? Seuraavaksi voisin yhdist√§√§ haalariin korot ja muunlaisen crop topin !  Kohta olis taas viikonloppu, viikko on sujahtanut kovaa vauhtia ja kohtahan on jo juhannuskin. Onko suunnitelmat jo valmiina ? :) T√§√§ll√§ ne on viel√§ hieman auki ..

Mukavata päevää ! :>

8.6.15

Another

Hellou ! Kiitos tulleista kommenteista ! Ne piristää päivää aina mukavasti ! :) Miten teidän viikonloput meni ? :) Mä kävin keilaamassa perjantaina ja vietiin kaveri synttäriylläriksi Särkänniemeen vuoristorataan, kun ei ollut koskaan käynyt ! Ikää tuli mittariin 25v oli jo siis aikakin käydä ! Haha. Kuvien asu mulla oli perjantaina päällä, leopardijumpsuit, hieman rohkeempi, kuin basic musta. Tää on ihan hauska piristys perus vaatteisiin ! :D Tuosta valkoisesta farkkutakista ajattelin tehdä liivin, kun se on hartioista jotenkin nafti ! Lauantaina mulla oli vähän tyttöjen iltaa pitkästä aikaa :) .. Sunnuntaina ei ylläripylläri saanut aikaiseksi mitään konkreettista, ja tää maanantaikin on mennyt hieman vielä nuutuneena .. vanhuus ei tuu yksin .. :DD

Kesäistä alkanutta viikkoa ! :))

4.6.15

Jumpsuit


Haalari H&M / Laukku Spirit Store / Kengät Kirppis
Helloooou ! Mitäs tykkäätte jumpsuiteista ? :) Mä oon ihan innoissani niistä ja tein jopa itse yhden shortsimallin mekosta, joka oli jäänyt kaappiin lojumaan .. Tykkään näiden helppoudesta, paitsi tietty "nenän puuterointi" naistenhuoneessa ei ihan onnistu ehkä niin helposti .. Olisi kesäkuu, mutta missä helteet ? Viime vklpuna oli jo shortsi-ilmaa Kouvolassa, mulla oli perhevklpu, johon kuului keilausta,frisbeegolfia,petankia ja krokettia. Hyvää ruokaa ja maailman parasta seuraa ! Tähän vklpuun kuuluu ehkä pientä juhlintaa ..

 Hupaisaa kes√§kuun alkua ! :*

1.6.15

Sinä loukkasit minua / vai loukkasitko?

Lähes jokainen bloggari saa niiltä naamattomilta kaveruksilta joskus ilkeitä kommentteja. Loukkaavia, inhottavia, ilkeitä, halventavia ja joskus niissä ei ole päätä eikä häntää. He myös vääntävät elämästäsi ihan oman tarinan, aivan kuin luulisivat tuntevansa sinut ja asiaa ei tietenkään saa korjata, koska "bloggari on itse valinnut olevansa esillä ja paska vaan täytyy kestää".

Voit tietenkin valita ja poistaa anonyymi kommentoinnin kokonaan. Se on bloggarin oma valinta. Bloggarin oma valinta ei ole se, kirjoittaako se naamaton kaverus ilkeän kommentin ja klikkaa lähetä.
Bloggarin oma valinta on se, kuinka paljon päättää jakaa elämästä ja asioista julkisesti. Bloggarin oma valinta ei ole se alkaako joku tarinoimaan sinusta pahasuisesti keskustelupalstoilla. Se on sen anonyymin valinta.

Jos blogeihin tulisi merkintä: " Ethän jaa blogiin viittavaa sisältöä ilman lupaa muissa sosiaalisissa kanavissa tai käytä asiatonta kommentointia "
Käyttäityisitkö sen mukaisesti ?
Helppoahan se on piiloutua anonyymi maskin alle. "Kukaan ei saa tietää, että se olit sinä".
Niin kuin Tipulassa-blogi kirjoittaa:
"Usein bloggaajat suhtautuvatkin anonyymeihin negatiivisesti kommentoiviin ajattelemalla, ett√§ heill√§ on varmasti hyvin kurja el√§m√§ntilanne tai erilaisia mielenterveysongelmia, jotka ajavat aiheuttamaan pahaa mielt√§ my√∂s tuntemattomille ihmisille. √Ėverihaukkumiskommentit ohitetaan olankohautuksella, koska avautuminen kirjoittajan ulkon√§√∂st√§ kuulostaa jo koomisen ylivedetylt√§."

Onko se n√§in ? Useinmiten varmastikin on. Tied√§n sen omasta tyhmyydest√§ni. Olen joskus kommentoinut nuorena naamattomana todella iljett√§v√§n ja naurettavan kommentin. Silloin mulla ei ollut kaikki itsell√§ni hyvin. Asioita kannattaisi katsoa laajemmin, ei yhden postauksen, kuvan tai edes blogin perusteella .. 
 Tietty, joskus ei vaan ihan oikeasti tykk√§√§ jostain, mutta silloin voisi pit√§√§ sen ehk√§ omana tietonaan tai ainakin yritt√§√§ kommentoida sitten asiallisesti, jos on ihan pakko saada negatiivisuutta ulos. 

"Näytät ihan hirveeltä huomiohuoralta!"
"Aikamoinen asuvalinta. Hieman pitempi mekko olisi ehkä ollut parempi."

Kumman sinä valitset ?
Tai mitä jos kaikki keskittyisivät etsimään jokaisesta jotakin positiivista ! :)
Ensinmäiset ilkeydet, jotka blogiini tulivat tuntuivat aika hirvittäviltä keskustelupalstojen pölinästä puhumattakaan. Siihen tottui kyllä nopeasti ja oikeasti ei ole mitään merkitystä tai väliä, mitä joku tuntematon ajattelee ja vetelee johtopäätöksiä. Kaikkia ei voi miellyttää ja kun itse tietää kuinka asiat todellisuudessa on, osaa kääntää negatiivisen inspiraatioksi.

Luulen, että ilkeät anonyymit eivät livenä menisi kommentoimaan samoja asioita tuntemattomalle. Bloggaaja voi olla ihan yhtä tuntematon, vaikka näet mitä blogissa tapahtuu.

Ilke√§t kommentit loukkaavat my√∂s netiss√§. SIN√Ą LOUKKASIT MINUA - kampanjan mukana olevat toivovat asiallista kommentointia blogeihin:

A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Am I Invited  -  Annun el√§m√§ uusiksi  -  Arkilove  -  By Tinja Katariina  -  Dreamer Achiever  -  El√§m√§nilon alkul√§hteill√§  -  El√§m√§√§ py√∂r√§tuolista k√§sin  -  Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengiss√§  -  Essi Maaninka  -  Fifty Way  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta el√§m√§√§  -  Harmaa ja muut iloiset v√§rit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  -  Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  -  Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  KIDULT  -  Kitujainen.com  -  Koti√§idin el√§m√§√§  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun √§iti kelaa  -  Kuvastin  -  K√§enpes√§  -  Lady of The Mess  -  Leve√§mmin hymyilev√§ perhe  -  Chasing Happiness  -  Life √† la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  -  Mammalaiffii  -  Mansikkatilan mailla  -  Marjukka Katariina  -  Meid√§n Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Min√§k√∂ keski-ik√§inen?  -  Moonika Kristiina  -  Munakoisoni ja min√§  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio √Ąiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Pieni Lintu  -  Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokeng√§t  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  -  Ruusum√§ki  -  Saijis  -  Smagatsoff  -  Something different by Emilia  -  Spread your wings  -  Syv√§lt√§  -  Tassuttelijan p√§iv√§kirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  -  Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne p√§in  -  Vilhelmiina Lyydia  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  XL el√§m√§√§  -  Zeninan  -  √Ąiti ja melukyl√§n lapset  -  √Ąiti on vihannes  -  √Ąiti yritt√§√§
 Kiitos ! :*