10.7.15

Ei tää niin vakavaa oo

Mielelläänhän niitä ehostettuja onnistuneita kuvia katselee, mutta entäs ne muut ? Joita tulee joka kerta .. mm hienot tilanneilmeet ..
tuuli on myös kaveri useinmiten ..
ja lisää niitä tilanteita ..
Myös upeesti onnistuneet poseeraukset ovat ihailtavaa katseltavaa ..
Haluaisin t√§ll√§ postauksella her√§tell√§ teid√§n ajatuksia j√§lleen t√§ydellisyydest√§. Samasta asiasta mietint√§√§ oli helmikuussa tulleessa postauksessa. Blogikuvat ovat usein muokattuja, mik√§ kuuluukin asiaan. Kauniit kuvat tuovat inspiraatiota, her√§tt√§v√§t ihastusta, mutta osassa my√∂s kateutta, ep√§varmutta ja harmitusta. Ehk√§ se onkin osittain feikki√§, mutta hyv√§ksytt√§v√§√§ jos sit√§ ei ved√§ √∂veriksi. V√§rien korostus ja valoitus on usein mun muokkauslistalla, mutta en kuitenkaan alkaisi v√§√§ristelem√§√§n omaa kehoa.
En ole oikeastaan koskaan henkil√∂kohtaisesti katsellut ja miettinyt blogien/lehtien naisia ja miehi√§, ett√§ he olisivat t√§ydellisi√§ ja yritt√§nyt pyrki√§ siihen lehtikuvaan. Ehk√§ sosiaalinen media on saanut sen ajatuksen ihmisiin. Mulla on ollut aina vahva itseluottamus, vaikka koulussa mua kiusattiinkin ulkon√§√∂n vuoksi huonosta ihosta. Se on rakoillut aikuisena toisista syist√§ narsistin kanssa el√§ess√§. Siit√§ p√§√§stess√§ yli se on vahvempi, kuin koskaan. Oma min√§-kuva ja itsetunto. Kerroin t√§m√§n siksi, koska tied√§n miten voi p√§√§ss√§√§n v√§√§ristell√§ ulkon√§k√∂√§√§n ja omaa itse√§√§n. 
Blogeissa sit√§ ei ehk√§ ( viel√§ ) ainakaan kovin usein n√§√§, mutta lehdiss√§ phottari on kovassa k√§yt√∂ss√§. Iho muokataan virheett√∂m√§n hehkuvaksi, hiukset kiilt√§viksi ja muhkeiksi. Kynnet tasapitkiksi, meikki upeammaksi .. puhumatakaan siit√§ mit√§ vartaloille tehd√§√§n .. 
Aika-ajoin se meinaa unohtua itselläkin, ettei se ole todellista. Mulle se ei ole täydellistä, jos pitää olla täydellistä se on sitä, että on oma itsensä kaikkine "virheineen". Oman kehon eteen pystyy tekemään töitä saadakseen muhkeamman pepun, hoikemmat vatsan, parempi kuntoiset hiukset .. Harvoin ne tulevat itsestään. Kateudella niitä ei ainakaan saa, ellei sitä käännä inspiraatioksi. Ihminen ketä kadehdit voisikin olla se esikuva ja inspiraatio unelma itseensä ?
Parasta on kuitenkin se todellisuus itsestä ja muista.

Hupaisaa viikonloppua huippis tyypit ! :*

Nani Karoliina - Be yourself

6.7.15

Game shirt

Lasit / Gina Tricot / Huppari / Cubus / T-paita / New Yorker / Kengät / Spirit Store

Welcome monday ! Mukavata alkanutta viikkoa kaikille ! :)
Viikonloppu meni mukavasti helteest√§ nauttien ja bongailen uusia vaatteita. En yleens√§ viihdy vaatekaupoissa py√∂rim√§ss√§ mielell√§√§n, mutta nyt tuli k√§yty√§ pitk√§st√§ aikaa Ideaparkissa. Parit uudet kollarip√∂k√§t,korut, shortsit, keng√§t ja paidat l√§hti messiin .. K√§vin my√∂s Radiokirpparilla toisena p√§iv√§n√§, josta l√∂ytyi muutama juttu my√∂s. Kuvissa oleva paita on yksi l√∂yd√∂ksist√§ New Yorkerilta :) Aikaisemmin samasta paikasta otetut asukuvat l√∂yd√§t t√§st√§.
 Sitten mahtava Huawei sanoi heipparallaa .. tilalle ostin iphone 4s, jonka sai muutaman satasen hintaan. Mallihan onkin jo ns kivikautinen, mutta en jotenkaan raaski laittaa puhelimeen montaa sataa .. ( ottaen huomioon kauan nykyajan luurit kest√§√§ ). Kuvat on otettu kyseisell√§ puhelimella j√§rkk√§ri, kun ei ollut mukana.
Saitteko te nautiskella helteistä viikonloppuna? :)

Nani Karoliina - Be yourself
Instagram
Facebook