24.9.15

Autumn outfitHe heei! Ei oo ihan hallussa vielä videoeditointi, mutta tässä teille edellispäivän asu videolla ( vaihda HD oikeasta alakulmasta ! ) .. Syksyn kivoimpia pukeutumis juttuja on oversize-villapaidat ja hupparit, jotka usein löytyy mun päältä "mekkona" sekä saapikkaat. Ylipolvensaappaat on olleet lemppareita jo monta vuotta ja niitä löytyykin korolla ja ilman on ne olleet muodissa tai ei .. Vai mitäs te ootte mieltä ?
Huomenna onkin lähtö Lontooseen viikonlopuksi ! Ajattelin tehdä matkasta pienen "vlogipäiväkirjan" or something :D Oon myös editoinu teille meikkitutoriaalia kasvomeikistä, varjostuksista ja korostuksista NYX:in voidemaisella paletilla .. Ensi viikosta sitä sitten !

Hupaisaa viikonloppua ! :)

18.9.15

NONNI !


Hellou hei ! Nyt on ulkoasu pieniä hiomisia vaille valmis ! Mitäs tykkäätte ? :) Postaukset näkyy kuvina nyt, joten ne on nähtävissä paremmin ja niille on myös omat kategoriat blogisivun laidassa: 
Street Fashion, missä on asut ja muotiin liittyvä.
 Beauty Chest, jossa on meikkitutot, hiukset, kynnet, kauneus, 
Messy Lifie, höpötykset, matkailu, diy
Inspiration, jonne tulee maskit, teemakuvat ja valokuvaus
Tarkemmin löydät kategorioiden sisällön kohdasta About. Voitte myös etsiä aiheita Search palkista "rakennekynnet", "hiukset" yms ! :)

Ihanaa viikonloppua ! <3