27.10.15

Premium tulokset


Mielipide pähkinänkuoressa tästä : Mulla on värjäytymiä hampaissa mm tupakoinnista ja kahvista. Oon siis lopettanut tupakoinnin yli 2 vuotta sitten, satunnaisesti juhliessa sauhutellut, nykyään sekin on jäänyt pois. 
Tulokset Premium "valkaisusta" olivat sitä mitä uskalsi odottaakin. Paketin ohjeet, joissa luki, että muotit pitää käyttää kuumassa vedessä n. 5 sekunttia ennen muotoilua, mutta itse pidin n 10, koska ensinmäisellä kerralla muotit eivät pehmeytyneet tarpeeksi muotoutuneet kunnolla. Paketin mainostus on hieman harhaanjohtava, koska se ei valkaise, vaan poistaa värjäytymiä hampaista, jolloin ne todennäköisesti vaalenevat. Tulokset on yksilöllisiä, ja itse en maksaisi paketista alkuperäistä hintaa .. joten kokeiluun jotain muuta ! :) Jos haet överi valkoista hymyä, suosittelen menemään hammaslääkärin puheille ja miettimään parasta vaihtoehtoa siellä ammatti-ihmisen kanssa ! :)
Ensivaikutelman voit lukea täältä :) 

13.10.15

Old favorite

Hello ! Ajattelin jakaa teille vanhemman n. vuosi sitten otetun asukuvan. Mulla oli nimittäin asun vaatteet yks päivä päällä ja uusia asukuvia ei ole ehtinyt ottamaan .. Asun farkut ja takki on kestolemppareita, viihdyn niissä aina, vuoden jälkeenkin. Viihdynköhän ensi vuonna, vai muuttuukohan mieltymykset ? 
Mitkä on teidän kestolemppareita vai muuttuuko mieltymykset kovaa vauhtia ? :)

Tällä viikolla pääsen tekemään tukkataikoja ! Ihanaa ... Oon nimittäin haalistanut tätä punaista pois pikku hiljaa, jotta hius kärsisi mahdollisimman vähän vaaleampaan sävyyn siirtyessä. Jännä, koska oon usein sellainen "kaikki heti nyt - tyyppi" , ja nyt oon malttanut tän tukan kanssa ! :D Hiuspostausta ainakin tulossa siis ! :)

7.10.15

Valkaisupaketti Premium

Hello hei ! Ajattelin kokeilla hampaiden valkaisua kotona käytettävillä tuotteilla. Niitähän on nykyään netti pullollaan, mutta tilasin Premium paketin ale-hintaan . Sanoisin, että paketti ei ole kyllä normaali hinnan arvoinen.. Ainakaan ensivaikutelmalta. Aikoinaan kokeilin valkaisuliuskoja eri valmistajalta, jotka toimivat ja niillä oli hintaa n 10e/10 liuskaa. Oon "valkaissut" tällä nyt kerran, eli poistanut värjäytymiä hampaista, kerron tänne sitten tulokset kuvien kera, kun olen käyttänyt tämän loppuun ! 
Ootteko te käyttäneet jotain valaisumenetelmää ? Onko toiminut vai ei ? 

4.10.15

Voi aurinko

Niin kiva, kuin se kirkas möllötin taivaalla onkin .. niin joskus käy niin, että kuvat ylivalottuvat tai varjot saavat näyttämään kasvot hassuilta tai jopa koko naama katoaa valosta. Kuinkas monelle on käyny näin ? Suurin osa kuvista näytti kameran ruudulla hyvälle, mutta koneella totuus oli aivan toinen. Auringon valoittamia kuvia on myös aika mahdoton muokata käyttökelpoisiksi .. Tässä nyt silti muutama otos eiliseltä .. Ostin eilen myös asun kengät H&M:ltä n 30e hintaan. Timberland tyyliset popot on enemmän tai vahemmän pinnalla . Ne on taas niitä, jotka kuuluvat mulla siihen kategoriaan " en ikinä halua tollasia ", joten en sijoittanut merkkiin, ainakaan vielä. Voisin koota teille kollaasin "en ikinä halua tollasia" vaatteista, joita nyt kaapista löytyy, vaikka aikoinaan on ollut aivan toisenlainen ääni kellossa.
Onko teillä sellaisia vaatteita, mitä ette ennen voineet sietää ja myöhemmin ne onkin alkaneet miellyttämään ? :)

1.10.15

Lovely London

Mistähän sitä aloittaisi kertomaan .. Olin unelmoinut Lontoosta jo aikaisemmin ja olisin sinne matkustanut ennemmin tai myöhemmin, kunnes onni potkaisi ja haave toteutuikin yllättäen Loop:in kisasta ! Oon aina funtsaillut, että " voittaakohan kukaan oikeesti mitään mistään arvonnoista ja muusta höpönlöpöstä .. " haha. Tunne, kun saavuttiin Lontooseen oli huikea ja olo niin pikkuruinen. Kaupunkien rakennukset monernia ja vanhaa yhdessä .. Se tunnelma ei varmaan häviä koskaan mun mielestä ..
Meitä odotti metromatkan jälkeen Hight Street Kensingtonilla neljän tähden Copthorne Tara Hotel, joka oli parin minuutin päästä metroasemaa. Me kyllä ensin vähän eksyttiin ja kipiteltiin pieni kaupunkikierros :D  Palvelu oli erinomaista ja meille kuului myös superaamupala ! 
Kun oltiin asetuttu laittauduin hieman ja mentiin syömään, sekä kiertelemään alueen paikkoja ja kauppoja. Illalla käytiin myös pienessä kotoisassa "Prnice of wales" pubissa juomassa yhdet, koska dirru ei ollut tervetullut reissulla, mentiin suht ajoissa vaahtokylvyn kautta nukkumaan .. 
Lauantai aamuna .. Olo oli vieläkin aika epätodellinen .. herätä Lontoosta .. Aamiaisen jälkeen hypättiin metroon kohti "West minster:iä", jossa on Big Ben ja tietenkin London eye ! 
Meinasin tirauttaa itkut noustessa tunnelista maantasalle nähdessäni paikan .. Minä, joka en helposti itke, enkä edes liikutu .. Fiilis oli vaan niin huikee ja uskomaton ! :D Otin varmaan 100 kuvaa pelkästä Big Benistä eri kuvakulmista ! 
Löydettiin sattumalta myös "Sealife london aquarium", jossa oli huima määrä mereneläviä Nemoista, - pingviineihin ja haikaloista - meritähtiin. Mun puhelin täyttyi fisuvideoista ja kuvista täyteen ! :D Lippujonot oli aika huimat joka paikkaan, suosittelen siis ostamaan liput netin kautta, mihin haluaakaan mennä. Ne saa myös edullisemmin sieltä ostettuna. Sealifen jono meni kuitenkin tosi ripeästi ja oli hintansa vääri ( 23£ ) 
Nälän tullen ja ympäri kaupunkia säntäillen päädyttiin "TGI Fridays" raflaan drinksulle ja syömään .. Ruoka oli ehkä pieni pettymys, ehkä odotettiin enemmän kyseisen paikan hypetyksestä kaikissa leffoissa .. Drinksut oli kyllä kohdallaan nam ! Kaduilla oli myös kaikennäkösiä hahmoja ja hulluttelijoita ..
Ajateltiin hypätä vielä metroon ja mennä "London bridgelle" möllöttämään vielä Lontoon korkeinta rakennusta "The Shard":ia .. Ajateltiin kuitenkin, että mennään vasta illan hämärtyessä, jotta nähdään  Big Ben ja London eye myös iltahämärässä valaistuna .. 
 ♡  Halusin ruuan jälkeen take away kahvin ja siinä pyöriessä mentiin Big benin ohitse sellaisessa puistossa .. ajattelin, että otetaan nyt tässäkin vielä kuvia siitä huikeasta kellosta ja sen kanssa .. Ville otti kuvan musta kellon alla, jonka jälkeen kipitin takaisin ja yhtäkkiä Ville sitten kosi .. Myönnän, että tirautin onnen kyyneleet. En nimittäin osannut odottaa sitä ollenkaan ! :´)  
En ole romantikko, ollut koskaan. Lontooon fiilis ja paikka oli kyllä oikea ja osuva ilman siirappisia lirkutuksia ..
Voikohan onnellisempi tästä vielä olla ?