28.12.15

Blogiarkiston kurkistelua vuodelta 2015 ..


Tammikuussa blogi muutti Lilystä takaisin bloggeriin .. ennen vuoden vaihdetta löysin myös uudelleen maskeerauksen ihmeellisen maailman ja aloin tehdä kaikenlaisia kokeiluja värikkäistä luomiväreistä örvelöihin .. Tykkäsin tuosta punaisävyisestä meikistä hurjasti ! Osa myös varmaan muistaa, että silloinen työpisteeni löytyi kaapista, tilan säästämiseksi ..

Helmikuussa yksi lemppari postauksistani oli "lazy sunday and beautiful true" .. mulla oli myös lyhyt tukka ... ja duunailin diy-juttuja aika paljonkin. Meikkitutojen tekeminen jatkui tottakai ..

Maaliskuu:
Maaliskuussa, kevään inspiroimana kokeilin keltaista luomiväriä, joka ei ollut yhtään hassumpi, vaikka voisi luulla .. Arvoin myös monta kertaa koko vuoden aikana tuon farkkuhaalarin kanssa onko se nyt kiva vai ei .. Lemppari takiksi tuli maastokuvioinen oversize. Maskeerauksen merkeissä kokeilin  The great gatsby - "Kultahattu" elokuvasta inspiroituneena 1920-luvun tyyliä, joka jakoi mielipiteitä todella kahtia .. 

Huhtikuu:
Huhtikuussa lisää örvelöitä .. saavutin hiusten unelma värin ja tein tutoriaalia klipsien laitosta ja kihartamisesta suoristusraudalla .. Kokosin asun pelkästään kirpparilta bongatuista vaatteista .. ja duunailin kultaisilla niiteillä vaikka mitä .. ( taisin myös muutenkin hurahtaa kultaan maalis-huhtikuussa ? )

Toukokuu:
Taiteilin kynsille henna-kuviota unen nähtyä .. tein kivoja yhteistyökuvioita .. ja löysin mahtavia uusia kuvauspaikkoja .. 

Kesäkuu:
Kesäkuu oli asujen täyteinen .. ja hiljainen blogin puolella. Koska kesä.

Heinäkuu:
Heinäkuussa tein radikaalin muutoksen tukalle .. ja hassuttelin "onnistuneilla otoksilla ".. mulla oli muutenkin ilmeisesti joku "punaisen himo kausi" .. 

Elokuu:
Elokuussa sukelleltiin merenolentoihin.. piipahdin myös Kreikassa, Samoksella .. nautin myös suomen lämpimistä päivistä .. ja rakentelin lavoista sängyn ... ( joista tein muuten olohuoneeseen pöydänkin ! )

Syyskuu:
Syyskuussa  aloitin videotutoriaalien tekemisen .. edistyin maskeeraamisessa .. uudistin blogin ulkoasun ja voitin matkan Lontooseen, sekä kuvailin asuvideon !

Lokakuu:
Tein teille halloween-tutoriaalia hillitysti .. ja vähän överimmin .. aloin haalistelemaan punaista väriä pois .. Lisäksi tein päivitetyn version kasvomeikistä videolla ..

Marraskuu:
Marraskuussa muutuin mieheksi .. tein pikkujoulumeikkejä .. ja pohdintoja median voimasta ..


Mä oon valmis vuoden vaihtoon ! Ootko sä ?

9.12.15

rainy day mood

Sataa, sataa, sataa ... sataa. Joku on tanssinut sadetanssia sitten oikein urakalla, kun ei loppua näy. Oonki käyttänyt hyväkseni kaamean ilman tekemällä suursiivon ja viskannut turhat roinat ja vaatteet menemään/kierrätykseen .. Ihme tavaraa sitä täytyykin säilytellä puhumattakaan niistä vaatteista "joita vielä joskus ehkä käytänkin .."
Ehkä innostun myös laittamaan kuusen ja joulukoristeetkin paikalleen, vaikka kovinkaan joulunen tunnelma ei ulkosalla ole ..
Onko teillä jo joulukoristelut tehty ? :P

5.12.15

Hyvää hiusta edullisesti ?


Oon viihtynyt ihmeellisen hyvin omalla tukalla jo jonkin tovin, mutta nyt sain mahdollisuuden yhteistyöhön  Chloes-verkkokaupan kanssa. Sivulta löytyy aika kattava värivalinta skaala ja värin valinnassa saa apua totta kai. Valitsin sävyn Blonde Star #613 , joka sulautui tämän hetkiseen hiusten väriin mainiosti.
Niin kuin tiedätte, kerron suoran mielipiteen tuotteista ja muusta mistä kerron ja testailen, oli se yhteistyötä tai ei. Jonkin aikaa käytettyä voin sanoa, että tykkään hiusten laadusta, monen vuoden pidennyskokemuksista vertaillen, jos edullisia pidennyksiä etsii. Rehellisesti sanottuna, taidan päätyä ostamaan klipsipidennykset tästä lähtien täältä, jos en hiusnauhaa havittele lettipidennyksiin. Hius kihartuu kauniisti, eikä ole takkuuntunut päivän mittaan.  
Seuraavaksi ajattelin sävyttää hiukset kylmemmäksi, kun raidoitan oman tukan lopulliseen väriin. Kerron siitä sitten teille omalla postauksella.
Ihanaa viikonloppua every one !

PS: ONNITTELUT kosmetiikkapaketin voittajalle reikienergia_1@yahoo.com Siru ! <3
Laitetaan uutta arvontaa pystyyn teille, pysykää kuulolla ;>

2.12.15

Mini talvi

Takki/Villapaita/Laukku / Second Hand / Kengät / H&M
Hello ! Ensinnäkin kiitos hirveesti teille kaikille, jotka ootte osallistunu arvontaan ja heittänyt postaustoiveita ! Ihan huikeeta, kun ootte aktiivisia ! Saan inspiraatiota teiltä tehdä tätä blogia ja teiltä saatu palaute/toiveet on sitä parasta. 
Ensilumen hehkutusta ei voinut olla huomaamatta .. sitä tulikin reilusti täällä, mutta tottakai se on sulanut pois. Tänään tuli pikkuisen lunta synkkyyden keskelle ja jopa aurinko pilkisteli, joten nappasin itsekseni nämä asukuvat .. sen on näkösetkin haha. Olis varmaan aika ostaa vielä se kameranjalka ja uusi kaukolaukaisin .. Rupesin miettimään, että ennen mun lemppari vuodenaika oli ehdottomasti kesä. Nykyään tykkään kaikista oikeastaan yhtä paljon .. niin keväässä, kesässä, syksyssä ja talvessa on kaikessa jotain omaa kaunista, mistä tykkään. Ehkä sitä on oppinut nauttimaan enemmän hetkestä, mitä vanhemmaksi tulee ?
Mitä mieltä ootte asusta ?