15.2.16

If you can dream it, you can do it


hmm mistähän sitä aloittaisi .. Tiedättekö, kun tapaatte uuden ihmisen luottamus rakentuu pikku hiljaa ja sitä voi syventää kehittämällä,mutta sen voi rikkoa ihan pienen pieni asia .. ehkä myös usko itseensä on sellaista koko elämän ? vai laiminlyökö koko ajan itseään .. Vaikka olisikin vahva ja aina oma itsensä vaatii silti sen ylläpitäminen. 
Viime vuoden aikana voitin kilpailun jos muistatte #nättipinkkinä kisan. No eihän sitä voi koskaan voittaakaan jos ei kokeile onneaan ja siipiään. Osallistuin Rimmelin  #LONDONLOOKFI - kilpailuun ja hitto, mä voitin sen. Pääsen siis Lontooseen mm. kuvaamaan Rimmelin kanssa meikkitutoriaalia ja tapaamaan Rita Oraa .. OMG.

Mulle vaatii jäääääääääätävästi rohkeutta lähteä yksin Lontooseen ja luottaa siihen, että kaikki menee hyvin. Toisin sanoen ylitän itseni monin tavoin, kun hyppään siihen koneeseen ensi kuussa .. Päässä pyörii ajatuksia: "Mitä jos en pärjää, jos eksyn jos muut eivät tykkää musta, kone tippuu ja pelkään ihan yksin kuollakseni jos jos jos ja jos .." Ihan vieraita ajatuksia mulle.
" If you can dream it, you can do it " teksti pysäytti mut ajattelemaan mihin oikeasti ihminen pystyy omien ajatusten voimalla, ja niihin tulisi luottaa. Niin se on kuka vain pystyy siihen mitä haluaa. Joskus se vaatii enemmän joskus vähemmän. En olis tässä jos eläisin elämää epäilemällä itseä ja kykyjä .. Okei kyllä mä epäilen kykyjäni, mutta halu kehittää niitä nostaa mua tavotetta lähemmäs.
On tosi vaikea uskoa itseensä aina, vielä vaikeampaa siitä tekee jos joku laittaa ns. kapuloita rattaisiin koko ajan niiden haaveiden eteen, joille teet töitä. Toisaalta se motivoi enemmän näyttämään, että pystyy siihen, toisaalta se voi syödä koko haaveen ja toteutus jää, koska et kuitenkaan uskonut itseesi siksi, että joku toinen ei uskonut. Onko käynyt näin ?

Mulle on ja liian kauan. Aikoinaan siis. On ihan hiton tärkeää kerätä sellaiset ihmiset ympärille, ketkä on sun puolella asiassa, kuin asiassa. Joskus on vaikea päästää niistä vääristä tyypeistä irti, mutta lopussa kiitos seisoo. 

In time I found myself in happiness with you

with myself

Jos joku olis kertonut mulle kolme neljä vuotta sitten mun lähtevän jo toista kertaa Lontooseen vuonna 2016 ja yksin vielä en olisi uskonut ! Kuitenkin silloisesta helvetistä on kiivetty ylös ja  hyväksytty itsensä sellaisena, kuin on. Pidetty kiinni omasta itsestä joka haluaa olla.
Ei tarvitse olettaa, että toinen on se joka vain tekee sinut onnelliseksi. Muut voivat täydentää onneasi, mutta kukaan ei ole omasta onnestasi vastuussa, kuin sinä ja valintasi. Nyt musta tuntuu, että oon tehnyt oikeita valintoja, vaikka silloisen kodin ja parisuhteen jättäminen tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta .. 

Mä olen onnellinen, koska mä teen nykyään asioita, jotka tekee mut onnelliseksi, tanssi, maskeeraus ja blogi on niitä onnen palasia mitä te tuutte näkemään ja haluun jakaa niitä myös teille. Entisenä jahkailijana haluun sanoa älkää enää jahkailko vaan toteuttakaa itseänne ja tehkää asoita mistä tuutte iloiseksi ja onnelliseksi ! 

Mahtavaa viikkoa ja onnellista maanantai päivää ! 

8 kommenttia:

 1. Ensinnäkin, ihan mieletön juttu toi voittaminen!<3 Kaikki menee varmasti hyvin ja lopeta se jossittelu! oot vaan oma ihana ittes niin ei mitää hätää :)) Ja sitten toiseksi, " Ei tarvitse olettaa, että toinen on se joka vain tekee sinut onnelliseksi. Muut voivat täydentää onneasi, mutta kukaan ei ole omasta onnestasi vastuussa, kuin sinä ja valintasi. Nyt musta tuntuu, että oon tehnyt oikeita valintoja, vaikka silloisen kodin ja parisuhteen jättäminen tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta .. " tää oli kuin suoraa mun suusta. Oon ite tajunnut sen aikoinaan kantapään kautta, että pitää olla oikeasti oman elämänsä herra eikä antaa muiden liikaa vaikuttaa eikä kannata liikaa varata muiden ihmisten varaan. Sä tiedät mistä puhun :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Haha mä oon opetellut pois tuosta jossittelusta ! :D Niin tosiaan tiiän .. ollaan puhuttukin niistä asioista aikaisemmin ja molemmat kyllä tietää mistä puhuu .. mutta onneksi molemmilla menee nyt hyvin ! :)

   Poista
 2. Onnea! :) Lontoo on ihana paikka ja lomailu siellä on vielä kivempaa! Mun lemppari ravintolat/kahvilat Lontoossa - Sticks & Sushi (sushia), Gourmet Burger (tilaa lammas burgeri todella hyvää) Patara (hieman kalliimpaa Thai ruokaa) ja hyvää kahvia saa Le Pain Quotidien kahvilasta ja siellä on ihana käydä myös brunssilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Lontoo on kyllä ihan huikee .. Jos ehdin ( mitä kyllä epäilen ) voisin kokeilla tota Thai mestaa ! Kiitos vinkistä :P

   Poista
 3. EIKÄ! APUA! Siiiiiiiiiiiis ihan sanoinkuvaamattoman paljon onnea! Aivan mahtava voitto ja palkinto, Rita Ora on mun mielestä niin upea ja omanlaisensa typykkä, olisi kyllä kunnia päästä kosketusetäisyydelle :D Vielä kerran ihan huikeasti onnea ja ihan hyvin se menee, älä ressaile vaan NAUTI! <3 Ja tuo "toteutus jää, koska et kuitenkaan uskonut itseesi siksi, että joku toinen ei uskonut."-kohta kolahti kyllä itseeni. Elin aivan liian kauan muiden "alaisena", ottaen vastaan kaiken epävarmuuden ja loan, minkä sain. En uskaltanut toteuttaa itseäni, koska mietin aina mitä muut ajattelevat. Jonain päivän vain napsahti, en tarvitse muiden mielipiteitä ollakseni onnellinen tai ollakseni tekemättä niitä asioita, jotka tekevät mut onnelliseksi. Toistan jokainen päivä yhtä lausetta päässäni: "Mä näytän teille vielä", sillä niin mä aion tehdä ja niin pitäisi kaikkien muidenkin <3 Jatka sun sisimmän toteuttamista, sä olet upea ihminen <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana :DD ISO KIITOS ! <3 Rita Oran tyyli on kyllä yks mun inspiraatioista ! Oon samaa mieltä, Jatka samaan malliin vaan ja niin näytät ! :) Yritetään nauttia ! :DD<3

   Poista
 4. Jotenkin tosi tsemppaava ja hyvää fiilistä nostattava postaus kauniine kuvineen hei! ♥ Oot tosi kaunis ja räväkkä persoona, upea mimmi! Ja vautsivau Lontoo taas, kuulostaa ihan helkkarin hyvälle;) Yksin reissaaminen kuulostaa pelottavalta, itse olin jo pelko pepussa kun menin yksin lentokoneella Lontooseen mutta siellä tosiaan oli serkku vastassa - loppujen lopuksi ei ollut edes paha lennellä yksin. Anyway siis yksin reissaamisessa on hyvät puolensa, on rohkeampi tutustumaan uusiin ihmisiin ja saattaa löytää itsestään uusia juttuja. Ihan mahtavaa, kivaa alkanutta viikkoa sulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä odotankin, mitä uutta opin itsestä tuolla reissulla ! :) Kiitos Kata <3 Samoin sulle ! <3

   Poista