20.3.16

Second day / Rimmel / London


Toka päivä .. aamulla 6 ylös ja aamupalalta hypättiin taxiin kohti Lontoon YouTube-stuodioa .. En napsinut sieltä paljoa kuvia, mutta vlogissa se aukenee teille ehkä enemmän ! 
Saimme tietopaketin Rimmelin meikeistä ja eri tyyleistä eripuolin Lontoota, viimeisenä lavalle astui Rita Ora, jolle oli stailattu etelä-Lontoon look. 
Sen jälkeen vuorossa oli tilaisuus, missä meille YouTube-dyde kertoi vinkkejä tutoriaaleihin, ja kameran käyttöön, erityisesti videokuvaamiseen. 
Lounaan jälkeen saimme tavata Rita Oraa uudelleen, höpistä, ottaa kuvia yms. Sain Ritasta todella hyvän kuvan, jalat maassa oleva tyyppi, joka uskaltaa olla oma hullunkurinen itsensä ! Ihan mieletön persoona ! 
Porukka jaettiin kahteen ryhmään, koska meitä oli kuitenkin 20 likkaa, toinen ryhmä jäi kuvaamaan omia tutoriaaleja, kun osa lähti kiertämään vielä etelä-Lontoota ja piipahtamassa museossa sekä taidegalleriassa  ..
 Illalla oli luvassa coctail partyt Sky Gardenissa, ja pukukoodi oli punainen ja musta ..
Siellä odotti erilaisia coctail herkkuja, viinejä ja muita juomia. Paikka oli todella upea ja maisemat mielettömät ! Onko paikka teille tuttu ? :)
Kolmannessa osassa kerron kuvauspäivästä YouTube-studiolla ;>

Kolmas osa löytyy täältä !

10 kommenttia:

 1. Nää postaukset on kyllä ihania ja kolmatta ootellessa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hihi, siihen menee hetki, että saan sen kaiken materian :)

   Poista
 2. Ooh kuulostaa ja näyttää niiin upealta <3 :)

  VastaaPoista
 3. Kuullostaa ja näyttää niin kivalta. Mun äiti oli ihan vasta Lontoossa ja kateeksi kyllä käy. Haluaisin itsekin päästä matkustaa tuonne joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tulee siellä aina sellainen fiilis, että sinne haluaa muuttaa ! Se meininki ja tunnelma siellä on niin mahtava. Kukaan ei välitä siellä, vaikka kävelisit flipflopit jalassa talvella. Kaikki saa olla just sitä mitä haluaa ja ihmiset uskaltaa olla ! :)

   Poista
 4. Huikeeta Nani! Ihan mahtava postaus ja kuvat :)<3

  VastaaPoista
 5. Apua! Oon niin kade, ihana Rita Ora ja Lontoo ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi :)<3 Mielellään kyllä kokisi uudelleen !

   Poista