30.3.16

Uusi perheenjäsen


Instagramissa vilahdellut pieni karvapallo onkin jo tuttu joillekin täällä .. Saanko esitellä pienen ja pippurisen Bumban ! Bumba on nyt 3kk:den ikäinen kleini vauva . Sen toinen nimi voisi olla Riemu !
"Lord Leonardo" on kotiutunut hyvin, kissat on sen hyv√§ksyneet hienosti meille. Tosin Prinssi on hivenen mustis uudelle tulokkaalle, joka vie paljon huomiota :D  Toisiaan yllytt√§en ne h√§rn√§√§ toisiaan vuorotellen haha.
Bumba on aikas kleinin luonteen omaava, sen kanssa on helppo tehd√§ uusia juttuja, vaikkakin pentuna se on hieman malttamaton, mik√§ kuuluukin asiaan .. Poika osaa jo istu ja maahan k√§skyt, ja ajatuksena on aloittaa agility/toko tms sen kanssa my√∂hemmin :) 
Voi, että lumi on paras juttu ! Vähän harmittaa Bumben puolesta, että se on sulanut melkein kokonaan pois, metsässä sama riemu silti ratkeaa, kuin lumeen sukeltaessa, kun saa kirmata ja repiä sammaleita viskellen.
Itseh√§n olen enemm√§n, kuin onnellinen uudesta perheenj√§senest√§. Joka aamu se saa hymyilem√§√§n ja antaa ihan uutta energiaa p√§iviin. Saan n√§hd√§ kuinka se kasvaa ja kehittyy ja iloita sen kanssa, kun se oppii uutta .. Sain uuden sivun el√§m√§√§n, kurahousut ja met√§ss√§ r√§mpimisen. Tai ei se uutta ole, mutta kiva uusi-vanha lis√§ kuvausten ja kauneusblogin rinnalle tasapainottelemaan ;)   

Onko teillä lemmikeitä ? Haluaisin myös löytää koira painotteisia blogeja lukulistalle !


Riemu Bumban kehitystä ja metkuja voi seurata instagramissa : @bumbathekleinspitz

13 kommenttia:

 1. Kannattaa pakastaa pari lumipalloa kesää varten,niin toinen varmasti tykkää kesähelteillä :) Viime kesänä pakastetut lumipallot oli ainakin tipsujen herkkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta vinkistä ! Täytyy tehdä noin ! :))

   Poista
 2. IHANAAA<3 Oon miettinytkin, että onkohan tämä suloisuus sun koiruus vai häh, mutta nyt se selvis :D Tosi paljon onnea uudesta perheenjäsenestä, joka on aivan valloittava<3 Ja nyt säkin pääset jälleen rämpimään mettään! ;) Hitto, jos asuisin siellä nii vois tehdä mettäretkiä yhdessä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EIK√Ė!<33 valloittava tosiaan .. vai vallaton ;) No niimp√§ ! Olis kyll√§ ihan huikee juttu ! Ehk√§ me tullaan sinne p√§in mets√§ileen, kun rokotukset on kaikki :P

   Poista
 3. Eikääääää kuinka ihana vauva!! <3 mäkin niin kovaa haluaisin jo toisen karvavauvan ku ei vielä oikeita vauvoja oo suunnitelmissa hetkeen :D ja toi sun söpöliini on muuten samaa sukua ku meidän Lulu, jossa on mittelspitziä (ja pikkulassieta) :) mut Lulu oli vaavina ihan saman näköinen! <3 ihania kuvia <3 ja onnea vaavista :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan koiravauvassa oma työnsä, mut on se sen arvosta :)) Lulu on varmaan hirmuisen suloinen myös ! :)) Kiitos <33

   Poista
 4. Voi että miten söpölainen <3

  VastaaPoista
 5. Sulla on aivan ihana blogi! :) Ihastuin tähän heti! Sun tyylisi on kiva ja muutenki koko blogi <3 Jatka samaan malliin :)Ps. Aivan ihana koira <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau ! Ihan huikee kommentti kiitos päivän hymystä ! :)) <3

   Poista
 6. Wooooii ett√§ mik√§ s√∂p√∂l√§inen! Paljon onnea uudesta perheenj√§senest√§, ja ihania tulevia vuosia teille ♥ Itsell√§nih√§n on my√∂skin koira, vajaa polvenkorkuinen sekarotuinen 7-vuotias tytt√∂ Nadia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3 Nadia onkin tainnut vilahdella sun blogissa muistelisin :)

   Poista
 7. Oooii mikä suloisuuuss, en kestä <3

  VastaaPoista