1.3.16

Viikonloppuna ..

 

Miten teidän viikonloppu meni ? Mä kävin muutamalla kirppiksellä, ja luistelemassa varmaan 10 vuoteen .. Oli ensin aika hatara meininki, mutta kyllä se siitä alkoi sujumaan paremmin ! :D
Bloggerin avaaminen on tuntunut viime aikoina jotenkin nihkeeltä .. enkä oo viittinyt väkisin vääntää postauksia .. Onneksi kevät on tulossa kovaa vauhtia ja se antaa aina uutta puhtia arkeen ja tekemiseen ! :) Joten eiköhän se spurtti taas tule takaisin. Oon huomannut muillakin samoja ajatuksia ja osa mun lukemista blogeista on lopettanutkin .. Syistä, että ei tunne olevansa enää tarpeeksi hyvä ja koska muilla on sitä tai tätä .. HEI, mutta niillä ei oo sitä mitä sulla on ! Ei kannata vertailla itseään muihin, aina on joku parempi ja huonompi, mutta ei sitä mitä just sulla on ..

Tsemppiä viikkoon ! 

10 kommenttia:

 1. Just näin! :) Jokainen on uniikki, eikä kilpailu aiheuta muuta kuin harmia ja pahimmassa tapauksessa blogikin muuttuu joksikin, mitä sen ei pitänyt ikinä olla. Otat vaan iisisti ja palailet takaisin kun tuntuu siltä, ei kannata väkisin kärvistellä siellä tekstikentässä! Ja ai vitsit kun mulla on ikävä luistelua! Mä en nilkkani takia voi luistella muutamia minuutteja pidempään joten koko homma on jäänyt :( Viikonloppu vietettiin täällä suunnilla kyllä muuten pihalla tuolla iiiiihanassa säässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä ! Oon ollut nyt hyvällä some-lomalla ja mulla on jo usempi postaus valmistumassa nyt ! ;> Voi harmi ! :(

   Poista
 2. Ihana asu taas kaunokaisella :3
  Mä en oo lopettanut blogia vaan aloitin kirjoittamaan uutta ;)
  Kk-kohtikauneutta.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin tsekkailemassa ja seuraamassa ! ;><3

   Poista
 3. Wow nää kuvat! Upeena :)<3

  VastaaPoista
 4. Oot upee Nani taas ♥ Tuo sun tukka on jotain niin ihanaa, mä haluan yhtä pitkät kutrit kun sulla :D Tosiaan bloggerin avaus on täälläkin ollut vähän nihkeää lähiaikoina mutta kevät jotenkin saa piristystä tähän hommaan 8) Ei piä ottaa ressiä blogista niin se bloggailu pysyy mieluisena. Ja itseään ei pidä vertailla muihin, jokaisella on omanlaisensa blogi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha mulla oli lettipidennys :) nyt otin pois ja annan oman tukan levähtää :) Niimpä ! :) Kivaa viikonloppua ! <3

   Poista
 5. Jep, ei pitäis todellakaan verrata itteä toiseen vaan tallata omia polkuja. Mä oon itekki tuosta aiheesta puhunu aika usein blogissa, mutta nykyään yritän vaan muistaa, että kirjotan sillon kun jaksaa/kerkee ja teen sen omalla tyylillä. :) Tsemppiä, kyllä se kirjotusispis sieltä tulee ja jos ei tuu niin ei kannate ottaa mitään paineita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä, ihan totta. Joskus vaan väkisin tulee negatiivisia juttuja, mutta ne voi kääntää positiiviseksi :)

   Poista