My first time BLOGGER’S INSPIRATION DAY Nanin silmin

Elli from Sweden 
Heräsin aamulla kahdeksan jälkeen valmistautumaan ja tekemään tutoriaalia teille päivän meikistä . Helsinkiin lähdettii ajamaan 10-11 aikaan kohti Kattilahallia, jossa oli ID:een päivä- sekä iltatapahtuma. Halli oli järjestelyineen todella hyvä paikka tälle tapahtumalle, verraten mitä aiemmin olen kuullut tapahtumapaikoista.
Sofia 
Parasta päivässä oli nähdä muita bloggaajia, Suomesta, sekä myös ulkomailta tulleita. En ihannoi hirveesti ketään tai fanita ns. mutta olin aivan intopinkeenä tavatessani Ellin, joka tekee mielettömiä maskeerauksia ja töitä !  
Inka  
Päivä tapahtumassa pääsi verkostoitumaan eri tahojen kanssa, joita oli mukana mm. Olympus, ASUS, Loréal, Vila, Nespresso, Vuokkoset ja muita. Mua ja muita bloggaajia myös haastateltiin microsoftin juttuun Asuksen pisteellä.  http://www.aaniblogi.fi/2016/04/25/iba-2016/
Vila antoi hieman esimakua kevään 2016 mallistosta.
Kuvaaja Ville Malja http://villemalja.com/

Saimme kuulla myös Indiedaysin bloggaajilta workshoppeja, vinkkejä ja ohjeistusta mm. anonyymien kommentoinnista.
Oli myös mahdollisuus saada meikki ja hiukset kuntoon iltaa varten .
Tarjolla oli pikku syötävää, sekä reilusti eri juoma vaihtoehtoja. Sanoisin silti, että tarjoilut ruoka puolelta olivat todella niukat, jos miettii, että koko päivän heilut ja mahdollisesti nautit alkoholia. 
( Gaalassa myös olisi ollut suolaiselle syömiselle kysyntää ) Lössi kaipasi myös enemmän istumapaikkoja, vaikka seisomapöytiä olikin hyvin.
Jenna 
Ginger Joen uusi inkivääri olut vei kyllä kielen mennessään ! Tää on varmaan tulevan kesän "The juoma" ! haha

Kaikin puolin Indiedaysin inspiration day - tapahtumasta jäi hyvä fiilis, seuraavaa odotellessa ! Huomenna saatte gaalasta mun fiiliksiä jonne otin Jennan aveciksi messiin, sekä tällä viikolla asukuvat molemmista tapahtumista :)

Mahtavaa alkanutta viikkoa ! 

8 kommenttia:

 1. Kiva oli nähdä! :) kivoi kuvia oot saanu ikuistettua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep ! Seuraavaa kertaa odotellessa ! :)

   Poista
 2. Haha ihan huippu toi meidän Ginger Joe kuva! :D Oli kyllä niin mahtava päivä ja ilta :) Pitää järjestää se tyttöjenilta viimestään kesällä kun kaikilla on aikaa ;)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa ja näyttää mahtavalle, olisipa mielenkiintoista olla joskus mukana tuolla 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuolla oma fiiliksensä ! Etköhän sä myös tuu mukaan joskus ! :))

   Poista
 4. Oli niiiiiiiin ihanaa nähdä, toivottavasti nähdään vielä tulevaisuudessakin <3 Sä olit tismalleen samanlainen kuin miksi olin sut kuvitellutkin: eloisa, pirtsakka ja positiivinen typykkä, puhumattakaan siitä, että kaunis kuin mikä ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooon niiiiiin samaa mieltä ! <3 Harmittaa, kun en ehtiny höpöttää sun kanssa enempi ! Samoin sinä ! <33

   Poista