Mitä kuuluu Bumballe ?

❤️ Bumba 4,5 kk
❤️ Osaan käskyt/käsimerkit , istu, odota, maahan, pyöri, kieri, ei
❤️ Olen silti hyvin vallaton odottamisen kanssa ..
❤️ Opettelen kantamaan frisbeetä mukana, kun ihmiseni käy frisbeegolfaamassa. Siellä täytyy myös opetella odottamista .. 
❤️ Osaan olla yksin kotona, kuljetellen kengät ympäri asuntoa, mutta en tuhoa niitä.
❤️ Teen jo hienosti tarpeeni ulos ja paperille jos lattialta ei löydy mattoa ..
❤️ Tykkään varastella kaikenlaista .. äitin rintsikat on super kivaa kuljeteltavaa ! Myös muovipullot on kivoja puhumattakaan pesupalloista .. 
❤️ Tykkään myös kerätä suun kokosia kiviä ja kuljetella niitä kukkapenkistä sisälle ..
❤️ Murisen ja heittelen hurjasti saamaani kurkun palaa ennen kuin syön sen .. Voitte ehkä kuvitella kuinka hassulta ja huvittavalta näytän sekä kuullostan ..
❤️ Vaikka tykkään hurjasti kaikista tyypeistä olen silti ottanut Nanin omaksi ihmisekseni 
 Voi Bumbis .. Halusin  kirjoittaa muutaman sanasen koiriin liittyen ja kleinin luonteeseen, kun Bumba on ollut meillä nyt 2kk .. Bumban luonne on lempeä, ripauksen herkkä, mutta silti tempperamenttinen .. Sen koulutus on kivaa, se oppii nopeasti ja on suhteellisen helppo, sen jälkeen kun oppi ymmärtämään pienen koiran egon ( uhma ikäisenä ) .. mutta kaikin puolin Bumba on aikamoinen hurmuri iloisen, vauhdikkaan, ja velmun luonteen omaavana koirana ! Kleineillä on taipumusta haukkuherkkyyteen, mutta harvoin meillä haukutaan turhaan, ellei ole sellainen päivä, "etten usko ketään". Turha haukkuminen pyrittiin kitkemään pois jo alussa, ja se oli helpompi juttu, kuin ajattelin. Kotipihassa yksin ollessa ohikulkijat ilmoitetaan ja haukku loppuu, kun olen käynyt katsomassa "ilmoituksen" .. Yleensä :D
Mulla oli ensialkuun hieman hankalaa löytää yhteinen sävel koulutuksessa ehkä siksi, että Bumba on pienikokoisin koira, jota mulla on ollut .. Toisin sanoen en ihmettele yhtään miksi pienikokoisia koiria kohdellaan eri tavoin, kuin isompia ja se koulutus menee pieleen, koska sitä ei tehdä välttämättä ollenkaan tai siitä lepsutaan helposti .. 
Lehdissä ei koskaan lue " Pinseri puri lasta " , vaikka niin käy varmasti useammin, kuin se, että iso kokoinen koira sattuu niin tekemään. Koira ei sitä turhaan tee, ja periaatteessa sitä eläintä on turha syytellä siitä, vika löytyy usein hihnan toisesta päästä, on se koira minkä kokoinen vain. 
Joka tapauksessa pitäisi muistaa pienikin koira on eläin ei lelu :)


Riemu Bumban kehitystä ja metkuja voi seurata instagramissa : @bumbathekleinspitz

PS: Haluaisitteko pitkästä aikaa sisustus/asunto postausta ?

11 kommenttia:

 1. Aaw mikä suloisuus <3 Munkin koira harrasti pentuna tota kivien kuljetusta :D
  Ja joo, sisustus ja asuntopostausta kehiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bumba kiittää <3 Haha aijaa ! Hassu juttu :) Juu suunnitteilla on ! :P

   Poista
 2. Voii miten suloinen koira <3 Nää kuvat on niin söpöjä! Ja tosi kivan postauksen oot tehnyt koirastasi! :)

  VastaaPoista
 3. Voi Bumba, miten suloinen hän onkaan ja oli ihana lukea miten teillä on mennyt <3 Pitäisiköhän itsekin kirjoittaa joskus joku postaus siitä, miten meillä on mennyt Lumon kanssa :P Ja komppaan sua täysin, vika löytyy hihnan toisesta päästä eikä koirasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoita ihmeessä ! Mua ainakin kiinnostaa ! :) <3

   Poista
 4. Voi apua mikä suloisuus! :3 Ihan hirveä koiravauva kuume, onneksi se viikonloppuna helpottaa hetkeksi kun saan kaverin koiravauvan hoitoon! Ja asunto/sisustus postaus kiinnostaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheeee tiiän, ettei koiravauva kuvat auta sitä hinkua ;) Awwwwws nauti siitä sitten täysillä ! :) Kiva tietää ! :)

   Poista
 5. Oi miten hellyyttävä pikkuinen 8) ♥ Mukava oli lukea koirulin kuulumiset, varsinkin kun olit kirjoittanut sen Bumban näkökulmasta! Ehdottomasti sisustuspostusta kehiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bumba on ! :) <3 Tehdään ! :P

   Poista
 6. Bumba on ihan mahdottoman söpö !! <33 ja kovasti saman luontoinen kuin meidän Lulu :) sisustuspostausta odotellessa :3

  VastaaPoista