Sisustus inspiraatio terassille

Hah .. Luin Lindan blogista jokin aika sitten hänen postauksensa, ihanasta terassista. Pieni kateus iski ja hiljaa hiipi myös pieni morkkis oman terassin ja pihan kunnosta. 
En ole mikään viherpeukalo .. eli siis kukkapenkit eivät ole tervetulleita vaan haluaisin yksinkertaisen pihan kivoilla kivillä, hiekalla ja sitä rataa .. 
Tänä kesänä ei kuitenkaan suur raivausta meidän pihaan tule, mutta sain kuitenkin sen verran inspiraatiota, että terde on siivottu ja olen sinne väkertänyt lavoista sohvan ja olohuoneen pöytä siirtyi sinne myös. ( se on myös tehty niistä lavoista ) 
Avasin aamulla koneen etsien erilaisia inspiraatiokuvia ulkokalusteista ja muusta. Varmaan arvaattekin, kuinka käsistä lähtisi jos hamstraisi kaiken löytämänsä kivan .. haha. Ajattelin kuitenkin toteuttaa pientä kivaa pienellä budjetilla .. 
Voitte käydä kurkkaamassa inspiraatio taulun Pinterestistä : Sisustus inspiraatio terassille .

Sitten pahoittelen sitä, että sisustuspostaus makuuhuoneesta on viivästynyt. Ottamani kuvat epäonnistuivat, jonka jälkeen kissa meni ja pissi koristetyynyille ja muuta mukavaa .. Bumba myös oli innostunut yksi yö räjäyttämään yhden tyynyn pumpulisateeksi .. 
Kiitos kärsivällisyydestä <3

Mukavaa keskiviikkoa ! :)

4 kommenttia:

 1. Kiva terassi sulla.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 2. Hhaahha, apua nauroin tuolle epäonnelle miten lemmikit on päässyt vähän osaksi makkarin sisustuksessa ;D Meillä ei olekaan vielä ollenkaan terassia ja luultavasti ei ehdi tulla tänä kesänä. Ehkäpä sitten ensi kesänä niin pääsee itsekin värkkäämään. :) Hyvältä näyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kyllä sille jo itekin nauraa, mutta kyllä vitutti ! :D Tässä vasta suunnitelmia, seuraavaksi koko terassilta kuvat, kun on valmista :)

   Poista