18.2.16

Second hand outfit

Niin kun tiedätte, tykkään käydä kirppareilla ja tuunailla omia vaatteita .. Tässä yksi lemppari asukokonaisuus niistä aarteista. En edes muista milloin ostin näistä minkäkin, mutta laukku oli 1e ja muut samaa luokkaa paitsi kengät. Toisen roiju voi olla toisen aarre. 
Onko teillä ns. blogikirppiksiä ? 

15.2.16

If you can dream it, you can do it


hmm mistähän sitä aloittaisi .. Tiedättekö, kun tapaatte uuden ihmisen luottamus rakentuu pikku hiljaa ja sitä voi syventää kehittämällä,mutta sen voi rikkoa ihan pienen pieni asia .. ehkä myös usko itseensä on sellaista koko elämän ? vai laiminlyökö koko ajan itseään .. Vaikka olisikin vahva ja aina oma itsensä vaatii silti sen ylläpitäminen. 
Viime vuoden aikana voitin kilpailun jos muistatte #nättipinkkinä kisan. No eihän sitä voi koskaan voittaakaan jos ei kokeile onneaan ja siipiään. Osallistuin Rimmelin  #LONDONLOOKFI - kilpailuun ja hitto, mä voitin sen. Pääsen siis Lontooseen mm. kuvaamaan Rimmelin kanssa meikkitutoriaalia ja tapaamaan Rita Oraa .. OMG.

Mulle vaatii jäääääääääätävästi rohkeutta lähteä yksin Lontooseen ja luottaa siihen, että kaikki menee hyvin. Toisin sanoen ylitän itseni monin tavoin, kun hyppään siihen koneeseen ensi kuussa .. Päässä pyörii ajatuksia: "Mitä jos en pärjää, jos eksyn jos muut eivät tykkää musta, kone tippuu ja pelkään ihan yksin kuollakseni jos jos jos ja jos .." Ihan vieraita ajatuksia mulle.
" If you can dream it, you can do it " teksti pysäytti mut ajattelemaan mihin oikeasti ihminen pystyy omien ajatusten voimalla, ja niihin tulisi luottaa. Niin se on kuka vain pystyy siihen mitä haluaa. Joskus se vaatii enemmän joskus vähemmän. En olis tässä jos eläisin elämää epäilemällä itseä ja kykyjä .. Okei kyllä mä epäilen kykyjäni, mutta halu kehittää niitä nostaa mua tavotetta lähemmäs.
On tosi vaikea uskoa itseensä aina, vielä vaikeampaa siitä tekee jos joku laittaa ns. kapuloita rattaisiin koko ajan niiden haaveiden eteen, joille teet töitä. Toisaalta se motivoi enemmän näyttämään, että pystyy siihen, toisaalta se voi syödä koko haaveen ja toteutus jää, koska et kuitenkaan uskonut itseesi siksi, että joku toinen ei uskonut. Onko käynyt näin ?

Mulle on ja liian kauan. Aikoinaan siis. On ihan hiton tärkeää kerätä sellaiset ihmiset ympärille, ketkä on sun puolella asiassa, kuin asiassa. Joskus on vaikea päästää niistä vääristä tyypeistä irti, mutta lopussa kiitos seisoo. 

In time I found myself in happiness with you

with myself

Jos joku olis kertonut mulle kolme neljä vuotta sitten mun lähtevän jo toista kertaa Lontooseen vuonna 2016 ja yksin vielä en olisi uskonut ! Kuitenkin silloisesta helvetistä on kiivetty ylös ja  hyväksytty itsensä sellaisena, kuin on. Pidetty kiinni omasta itsestä joka haluaa olla.
Ei tarvitse olettaa, että toinen on se joka vain tekee sinut onnelliseksi. Muut voivat täydentää onneasi, mutta kukaan ei ole omasta onnestasi vastuussa, kuin sinä ja valintasi. Nyt musta tuntuu, että oon tehnyt oikeita valintoja, vaikka silloisen kodin ja parisuhteen jättäminen tuntui ylitsepääsemättömän vaikealta .. 

Mä olen onnellinen, koska mä teen nykyään asioita, jotka tekee mut onnelliseksi, tanssi, maskeeraus ja blogi on niitä onnen palasia mitä te tuutte näkemään ja haluun jakaa niitä myös teille. Entisenä jahkailijana haluun sanoa älkää enää jahkailko vaan toteuttakaa itseänne ja tehkää asoita mistä tuutte iloiseksi ja onnelliseksi ! 

Mahtavaa viikkoa ja onnellista maanantai päivää ! 

7.2.16

New camera / Canon EOS m3

Hellou, leppoisaa sunnuntaita ! Päädyin vaihtamaan kameran hieman parempaan ..
 Mietin muutamien Olympus mallien ja Canonin välillä päätyen Canon EOS m3:seen, josta löytyi oikeastaan kaikki se mitä etsin.
Heti pinnalle tulleet plussat:
+ Äänittää äänet ilman erillistä mikkiä videokuvauksessa
+ Kääntyvä näyttö, mainio kasvokuvissa, meikkivideoissa
+Videon kuvanlaatu
+ Kuvien laatu edelliseen kameraan verrattuna
+ Langaton kameran hallinta puhelimella ja kuvien jakaminen someen samantien !
+ Luova kuvaus ominaisuus
+ Hämärässäkin onnistuva kuvaus
 Edellinen kamera tuntuu ihan lelulta tähän verrattuna ja olen enemmän, kuin tyytyväinen vaihtamiseen .. Sain vanhan myytyä uuden tieltä, ja kävikin niin, että olin ilman kameraa jokusen aikaa, josta blogien hiljaisuus on johtunut. Mulla on paljon opeteltavaa kameran käyttöön liittyen, ominaisuuksiin ja muuhun, joihin aion nyt perehtyä oikein kunnolla. Alotin opettelun kuvaamalla pisaroita, mikä kuullosti aika mahdottomalta, mutta ei ehkä olekaan niin hankalaa, kun voisi kuvitella .. 
Canonilta löytyy myös kiva sovellus, jonka avulla pääsee vauhtiin kameran käytön kanssa, jota menenkin nyt fiilistelemään ja opettelemaan ! :)
Mikä kamera teiltä löytyy ?