30.3.16

Uusi perheenjäsen


Instagramissa vilahdellut pieni karvapallo onkin jo tuttu joillekin täällä .. Saanko esitellä pienen ja pippurisen Bumban ! Bumba on nyt 3kk:den ikäinen kleini vauva . Sen toinen nimi voisi olla Riemu !
"Lord Leonardo" on kotiutunut hyvin, kissat on sen hyväksyneet hienosti meille. Tosin Prinssi on hivenen mustis uudelle tulokkaalle, joka vie paljon huomiota :D  Toisiaan yllyttäen ne härnää toisiaan vuorotellen haha.
Bumba on aikas kleinin luonteen omaava, sen kanssa on helppo tehdä uusia juttuja, vaikkakin pentuna se on hieman malttamaton, mikä kuuluukin asiaan .. Poika osaa jo istu ja maahan käskyt, ja ajatuksena on aloittaa agility/toko tms sen kanssa myöhemmin :) 
Voi, että lumi on paras juttu ! Vähän harmittaa Bumben puolesta, että se on sulanut melkein kokonaan pois, metsässä sama riemu silti ratkeaa, kuin lumeen sukeltaessa, kun saa kirmata ja repiä sammaleita viskellen.
Itsehän olen enemmän, kuin onnellinen uudesta perheenjäsenestä. Joka aamu se saa hymyilemään ja antaa ihan uutta energiaa päiviin. Saan nähdä kuinka se kasvaa ja kehittyy ja iloita sen kanssa, kun se oppii uutta .. Sain uuden sivun elämään, kurahousut ja metässä rämpimisen. Tai ei se uutta ole, mutta kiva uusi-vanha lisä kuvausten ja kauneusblogin rinnalle tasapainottelemaan ;)   

Onko teillä lemmikeitä ? Haluaisin myös löytää koira painotteisia blogeja lukulistalle !


Riemu Bumban kehitystä ja metkuja voi seurata instagramissa : @bumbathekleinspitz

29.3.16

se camouflage takki


Jacket / Second hand / Hand made
Dress / H&M
Vintage bag / Second hand
Shoes / Second hand
Oon super iloinen, että kevät tulee kohisten hurjaa vauhtia. Pian voi lähteä ulos kivoissa kevättakeissa ja ei tarvitse pukeutua moneen kerrokseen. En ajatellut satsaavani tänä keväänä uuteen takkiin, koska niitä ennestään jo löytyy useampi. Niitähän voisi myös itse uudistaa .. hmm.
Supersuosikkina on ja pysyy army-kuosinen oversize takki, jonka nappasin kirpparilta muutama vuosi sitten. Pienensin sitä silloin hieman ja mietin jahka ompelisin siihen nyt jonkin näköisiä merkkejä tai vaikkapa oman logon selkään .. tai niittejä .. Sittenhän se on jälleen "kuin uusi" ! 
Minkä tyylisiä kevättakkeja teillä on tai olette ajatelleet ostaa?
Lontoon Rimmel reissun kolmas osa tulee tällä viikolla N.K be beautyn puolelle ;>
Aurinkoista alkanutta viikkoa !

20.3.16

Second day / Rimmel / London


Toka päivä .. aamulla 6 ylös ja aamupalalta hypättiin taxiin kohti Lontoon YouTube-stuodioa .. En napsinut sieltä paljoa kuvia, mutta vlogissa se aukenee teille ehkä enemmän ! 
Saimme tietopaketin Rimmelin meikeistä ja eri tyyleistä eripuolin Lontoota, viimeisenä lavalle astui Rita Ora, jolle oli stailattu etelä-Lontoon look. 
Sen jälkeen vuorossa oli tilaisuus, missä meille YouTube-dyde kertoi vinkkejä tutoriaaleihin, ja kameran käyttöön, erityisesti videokuvaamiseen. 
Lounaan jälkeen saimme tavata Rita Oraa uudelleen, höpistä, ottaa kuvia yms. Sain Ritasta todella hyvän kuvan, jalat maassa oleva tyyppi, joka uskaltaa olla oma hullunkurinen itsensä ! Ihan mieletön persoona ! 
Porukka jaettiin kahteen ryhmään, koska meitä oli kuitenkin 20 likkaa, toinen ryhmä jäi kuvaamaan omia tutoriaaleja, kun osa lähti kiertämään vielä etelä-Lontoota ja piipahtamassa museossa sekä taidegalleriassa  ..
 Illalla oli luvassa coctail partyt Sky Gardenissa, ja pukukoodi oli punainen ja musta ..
Siellä odotti erilaisia coctail herkkuja, viinejä ja muita juomia. Paikka oli todella upea ja maisemat mielettömät ! Onko paikka teille tuttu ? :)
Kolmannessa osassa kerron kuvauspäivästä YouTube-studiolla ;>

18.3.16

First day / Rimmel / London

 Heräsin su - ma välisenä yönä 3 aikaan, ja aloin valmistautua lentokentälle lähtöön. Lento Lähti 7.40 Suomen aikaa .. Lontoon lentokentällä mua oli vastassa Elizabeth, josta tuli tunne, että olisin tuntenut mimmin aina ! Hyppäsimme taxiin kohti hotellia vähän yli 9 Lontoon aikaa . .
Aika tiukalla aikataululla heitin kamat huoneeseen ja menin ns. takahuoneeseen, jossa odotti kameramiehet ja melkein kaikki muut tytöt eri maista .. Haha, en tiennyt kameroiden kulkevan mukana, minne ikinä menemmekin, joten mun vaatetus on sen mukainen ekana päivänä .. :D
Aloitimme päivän lähtemällä kiertämään itä-Lontoota, jossa kävimme marketti alueella monine kojuineen .. Eniten kuitenkin ihastelin rakennuksia, katutaidetta ja graffiteja, ylläri ! Iltapäivä jatkui lounaan jälkeen pohjois- ja länsi-Lontooseen ..
Illalla auringon laskiessa suuntasimme London eye:hin ..
Näkymät ylhäältä olivat tieysti aika hulppeat ! 
Onko tiestä joku käynyt London eye:ssä? :)
Saimme pikku syötävää, shampanjaa ylhäällä, ennen kuin lähdimme dinerille, josta en napsinut kuvia, koska nälkäisenä se asia ei ollut mielessä ! :D

Vlogissa lisää ekasta päivästä, ja toisen päivän vlogi tulee piakkoin, sekä postaus, kolmannesta päivästä en ole saanut vielä kaikkea materiaa, mutta teen senkin niin pian kuin mahdollista ! Ajattelin myös kirjoittaa syvällisempiä ajatuksia itsensä ylittämisestä, ajatuksia, joita pyöri päässäni reissun jälkeen .

Aurinkoista viikonloppua ! 

1.3.16

Viikonloppuna ..

 

Miten teidän viikonloppu meni ? Mä kävin muutamalla kirppiksellä, ja luistelemassa varmaan 10 vuoteen .. Oli ensin aika hatara meininki, mutta kyllä se siitä alkoi sujumaan paremmin ! :D
Bloggerin avaaminen on tuntunut viime aikoina jotenkin nihkeeltä .. enkä oo viittinyt väkisin vääntää postauksia .. Onneksi kevät on tulossa kovaa vauhtia ja se antaa aina uutta puhtia arkeen ja tekemiseen ! :) Joten eiköhän se spurtti taas tule takaisin. Oon huomannut muillakin samoja ajatuksia ja osa mun lukemista blogeista on lopettanutkin .. Syistä, että ei tunne olevansa enää tarpeeksi hyvä ja koska muilla on sitä tai tätä .. HEI, mutta niillä ei oo sitä mitä sulla on ! Ei kannata vertailla itseään muihin, aina on joku parempi ja huonompi, mutta ei sitä mitä just sulla on ..

Tsemppiä viikkoon !